Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 24. bölüm fragmanı; koltuk değnekleri ile Aslı Bekiroğlu’nun zorlu sahnesi!

Benim Tatlı Yalanım 24. bölüm fragmanı; koltuk değnekleri ile Aslı Bekiroğlu’nun zorlu sahnesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Tatlı Yalanım dizisi Cumartesi akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu’nu buluşturan dizi, 24. bölümü ile 30 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak.

Peki yeni bölümde izleyicileri neler beklior.24.bölüm fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Suna kendisini annesi gibi gösterip sonra da gidince Kayra bunalıma düştü. Suna ise koltuk değnekleri ile yürüme çabalarına devam ediyor. Bilindiği üzere Aslı Bekiroğlu, dizinden menisküs ameliyatı olmuş ve operasyon kötü geçtiği için de sıkıntı bir süreç başlamıştı.

Bekiroğlu, yine koltuk değnekleri ile Benim Tatlı Yalanım dizisinde yer almakta ve sahnelerde bir hayli zorluk çekmekte. Bunun izlerini 24.bölümde de göreceksiniz.

Nejat ile Suna yeniden bir araya geliyor, koltuk değneklerini atan Suna, Nejat’tan yardım istiyor. Furkan Palalı’nın canlandırdığı Nejat’ın Suna’yı kucağına alarak evin farklı yerlerine taşıması da fragmanda dikkat çekiyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 24.bölüm fragmanı: