Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 25.bölüm fragmanı izle; Suna ve Kayra eski günlere dönsün!

Benim Tatlı Yalanım 25.bölüm fragmanı izle; Suna ve Kayra eski günlere dönsün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu’nu buluşturan Benim Tatlı Yalanım dizisi Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Peki yeni bölümde neler olacak? Nejat ve Suna aynı yatakta uyanıyor.Aylin, ailesini yeniden geri kazanma hedefi içinde. Kayra ise Suna konusunda kalbi kırılmış durumda. Suna, Kayra’nın kendisini nasıl affedeceğini düşünüyor. Dizinin takipçileri de Suna ile Kayra’nın eski günlerdeki gibi olmasını istiyor. İzleyiciler, Aylin’in oyun oynandığını fark etmemesini istiyor ama bakalım bir ters köşe gelecek mi? Detayları fragmanda bulabilirsiniz.

Benim Tatlı Yalanım dizisinin bir önceki 24.bölümünde neler yaşanmıştı? Yeniden hatırlayalım.

Suna ve Nejat’ın ayrılığının üzerinden 2 hafta geçmiştir. Her ikisi de yeni hayatlarına adapte olarak, birbirlerini unutmaya çalışmaktadırlar. Ancak unutmak hiç kolay değildir. Suna kimseye söylemese de sabahları Kayra’nın okuluna gitmekte, Kayra ve Nejat’ı uzaktan da olsa gözlemektedir. Kayra’nın Aylin’le her geçen gün gelişen ilişkisine şahit olmaktadır.

Nejat’ın Suna’ya olan öfkesi geçmemiştir ancak o da Suna’nın neler yaptığını merak etmeden duramaz. Tıpkı Suna gibi, kendini göstermeden Suna’yı uzaktan izler. Saniye, Hayri’nin sırrını öğrendiği için ona çok öfkelidir ve anlatacağı hiçbir şeyi dinlememektedir. Hayri’nin aklına Saniye’yi dağ evine götürmek gelir. Suna’dan yardım ister. Suna, Hayri’ye yardım eder ancak onu dağ evinde bir sürpriz beklemektedir.