Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Nejat ve Suna arasında yakınlaşma başlıyor!

Benim Tatlı Yalanım 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Nejat ve Suna arasında yakınlaşma başlıyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Benim Tatlı Yalanım 4. yeni bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor.Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu’nun başrollerinde yer aldığı Lavinya Ünlüer’in onlara eşlik ettiği Benim Tatlı Yalanım dizisinin 4. bölümünden 2. fragman yayınlandı.Videodan dizinin 4.bölümünden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

4. bölüm 2. fragmanında Nejat ile Şevket beyin arasında yakınlaşma yaşanıyor. Kayra’nın en güzel 3 ayı için Suna tüm çabasını ortaya dökecek. Suna ile Nejat arasında da yakınlaşma başlıyor.İkliinin dansı de dikkatleri üzerine çekiyor. Kayra’nın yüzü gülünce Nejat Beyin de Suna’ya olan ilgisi daha da artıyor. Fragmanda detayları bulabilirsiniz.

4 Temmuz’da yayınlanacak 4. yeni bölümde babası, Suna’yı Nejat’ın evinde yakalıyor ve hesap soruyor. Nejat da Suna’nın bakıcılık yaptığını söylüyor. Nejat ise baba Şevket beye kendisi gibi kızına 5 yıldır hem annelik hem de babalık yaptığını anlatıyor. Suna’nın annesiz büyüdüğü için Kayra’yı çok iyi anladığını da söyleyen Nejat, durumu düzeltiyor.

Benim Tatlı Yalanım dizisinin 3. bölümünde neler yaşanmıştı? Detaylar şöyle:

Suna, Nejat’a Kendini Affettirebilecek mi?

Suna’nın bir anlık dikkatsizliği yüzünden Kayra rahatsızlanınca Nejat, Suna’yı hayatlarına sokmakla büyük bir hata yaptığını anlar ve Suna’yı kovar. Suna, vicdan azabından perişan haldedir ve geri dönmek istemektedir. Suna, Nejat’tan aldığı parayı bahane ederek, kendini Nejat’a affettirmeye çalışır. Nejat, Suna’nın tam bir fırsatçı olduğunu düşünürken, öğreneceği gerçek ikisinin ilişkisini başka bir boyuta taşır. Bu sırada Şevket, Suna’nın söylediği yalanların peşine düşmüştür.