Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 6. Bölüm Fragmanı İzle! Suna ve Nejat’ın aşk kıvılcımları

Benim Tatlı Yalanım 6. Bölüm Fragmanı İzle! Suna ve Nejat’ın aşk kıvılcımları

tarafından ker_def

Benim Tatlı Yalanım dizisi 6. yeni bölümü ile izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak. Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in başrollerinde yer aldığı dizi ilk 5 bölümü ile beğenileri topladı. Reytinglerde de başarılı gidişini sürdüren dizide Suna ve Nejat arasındaki yakınlaşmada neler yaşanacak merakla bekleniyor.

Benim Tatlı Yalanım dizisinin 18 Temmuz Perşembe günü ekrana 6. yeni bölümüyle gelecek. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz. Suna ve Nejat arasında yakınlaşma devam ediyor. Suna, güven testi yapıyor ve Nejat bu testi geçiyor. İkilinin aşk kıvılcımlarını fragmanda bulabilirsiniz.

5.bölümde neler yaşanmıştı? Detaylar şöyle:

Şevket’in onay vermesinden sonra, Suna ve Nejat’ın ilişkisi artık bir dengeye oturmuştur. Her şey yolunda giderken Nejat, Yılın Genç İş İnsanı ödülüne aday gösterilir. Nejat için bu ödülü almak çok önemlidir. Suna, Nejat’ın eşi Aylin olarak ona bu ödülü kazandırmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Bu sırada Hande, Nejat ve Suna’nın oynadığı bu mutlu evlilik oyununun hiç de göründüğü gibi olmadığını fark eder.