Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım dizisi 3. bölümde Suna ve Nejat ikilemi!

Benim Tatlı Yalanım dizisi 3. bölümde Suna ve Nejat ikilemi!

tarafından ker_def

Star TV ekranında yayınlanmakta olan Benim Tatlı Yalanım dizisi ilk 2 bölümüyle çok sevildi. Sosyal medyadaki yorumlarda diziye yönelik önemli övgüler vardı. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile takdir toplayan Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna ve Nejat karakterlerini canlandıran Aslı Bekiroğlu ile Furkan Palalı’nın tam olarak uyumu yakalayamadığı eleştirileri de bulunuyor.

3. bölümü 27 Haziran Perşembe akşamı yani bu akşam saat 20.00’de yayınlanacak olan Benim Tatlı Yalanım dizisinde, Suna, Nejat’a Kendini Affettirebilecek mi?

İşte bu sorunun yanıtı merakla bekleniyor. İşte 3. bölümde yaşanacakların detayı:

Suna’nın bir anlık dikkatsizliği yüzünden Kayra rahatsızlanınca Nejat, Suna’yı hayatlarına sokmakla büyük bir hata yaptığını anlar ve Suna’yı kovar. Suna, vicdan azabından perişan haldedir ve geri dönmek istemektedir. Suna, Nejat’tan aldığı parayı bahane ederek, kendini Nejat’a affettirmeye çalışır. Nejat, Suna’nın tam bir fırsatçı olduğunu düşünürken, öğreneceği gerçek ikisinin ilişkisini başka bir boyuta taşır. Bu sırada Şevket,
Suna’nın söylediği yalanların peşine düşmüştür.

Benim Tatlı Yalanım 3. bölüm 1. fragmanı:

Nejat ve Suna’nın beyaz bir yalanla başlayıp, tutku dolu bir aşka dönüşecek hikayesi…

O3 Medya imzalı, başrollerini; Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı Star’ın yeni dizisi “Benim Tatlı Yalanım”ın oyuncu kadrosunda Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, Cem Zeynel Kılıç ve Ali Yoğurtçuoğlu da yer alıyor.

Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın üstlendiği dizinin senaryosunu, Deniz Dargı ile Murat Taşkent’in kaleme alıyor.

Benim Tatlı Yalanım 3. bölüm 2. fragmanı:

Yayın Günü: 27 Haziran Perşembe
Yayın Saati: 20.00 – Yeni Bölüm