Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım dizisi beğenildi mi, tutar mı yoksa erken final mi yapar?

Benim Tatlı Yalanım dizisi beğenildi mi, tutar mı yoksa erken final mi yapar?

tarafından ker_def

Benim Tatlı Yalanım dizisini izleyiciler nasıl buldu?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında ilk bölümü 13 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisi, 1. bölümüyle ekrandaki yerini aldı.

Furkan Palalı,Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümünün ardından sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı.

O yorumlardan bazıları şöyle:

“Şahaneydi çok sevdik emeklerinize yüreğinize sağlık.”

“Emeklerinize sağılık çok güzel bir bölüm izledik.”

“Çok sevdik. Haftaya aynı gün, aynı saatte bekliyoruz.”

“Süper bir dizi olmuş. Ellerinize, emeğinize, yüreğinize sağlık… Çok teşekkürler soluksuz izledim yolu, şansı açık olsun inşallah.”

Görüldüğü üzere izleyiciler diziyi beğendiklerini ifade ediyor. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda hep destek mesajları vardı, diziyle ilgili olumsuz yorumlar pek yoktu.

Benim Tatlı Yalanım dizi ekibi ise ilk bölümü hep birlikte izledi. Daha sonra da dizinin twitter hesabından o anın fotoğrafı paylaşıldı.

Tüm ekip heyecanını gizleyemiyordu. Şu mesaj verildi: İlk bölümümüzü ekipçe izledik. Heyecanımızı anlatmaya kelime bulamıyoruz şu anda. Umarız siz de bizi severek izlemişsinizdir. Haftaya yine aynı gün aynı saatte görüşmek üzere.”

Benim Tatlı Yalanım dizisi beğenildi mi, tutar mı yoksa erken final mi yapar? 7

Genel Hikaye:

Nejat eşi tarafından ansızın terk edilmiştir. Nejat 6 yaşındaki kızına bakmak zorundadır. Kayra ile eğlenceli bir hayat mücadelesine girişir. Nejat kızına hem annelik hem de babalık yapmaktadır. Kendisi ünlü bir gözlük firmasının sahibidir. Nejat’ın Suna ya aşık olması hayatlarını daha eğlenceli hale getirir.

Ayrı dünyaların insanları olan Nejat ve Suna’nın masum görünen bir yalanla başlayan, sürprizlerle dolu hikayesinin anlatıldığı dizinin 1. bölümü youtube kanalında yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.