Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna, Nejat’ın teklifini kabul ediyor!

Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna, Nejat’ın teklifini kabul ediyor!

tarafından zk zk

Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in başrolünü paylaştığı, Benim Tatlı Yalanım ikinci bölümüyle ekrana gelecek.

Nejat ve Suna’nın beyaz bir yalanla başlayıp, tutku dolu bir aşka dönüşecek hikayesi…

O3 Medya imzalı, başrollerini; Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı Star’ın yeni dizisi “Benim Tatlı Yalanım”ın oyuncu kadrosunda Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, Cem Zeynel Kılıç ve Ali Yoğurtçuoğlu da yer alıyor.

Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın üstlendiği dizinin senaryosunu, Deniz Dargı ile Murat Taşkent’in kaleme alıyor.

Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna, Nejat'ın teklifini kabul ediyor! 7

Konusu:

Suna, Nejat’ın; “Kayra’nın doğum günü için annesi (Aylin) olur musun?” teklifi karşısında şoke olur. Nejat’ın çaresizliğinin üzerine Kayra’nın heyecanı da binince, Suna, Nejat’ın teklifini kabul eder. Aylin’in geri döndüğü haberi doğum gününe bomba gibi düşer. Özellikle Hande, karşısında Aylin’i görmekten hiç hoşnut olmaz ve sorgulamaya başlar. Doğum günü bittiğinde, Kayra dünyanın en mutlu çocuğudur. Suna, oradan ayrılırken bir daha Nejat ve Kayra’yı görmeyeceğini düşünür. Ancak Kayra’nın yapacağı bir şey üçünün de kaderini sonsuza dek değiştirmek üzeredir.

Yayın Günü: 20 Haziran Perşembe
Yayın Saati: 20.00 – Yeni Bölüm