Ana sayfa Dizi Haberleri Baba rolünün Furkan Palalı’ya kattığı çok özel duygu!

Baba rolünün Furkan Palalı’ya kattığı çok özel duygu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Tatlı Yalanım dizisinde Nejat karakteri ile izlediğimiz Furkan Palalı, Lavinya Ünlüer’in canlandırdığı Kayra karakterinin babası konumunda.

Nejat ve Kayra ilişkisi üzerine çok düşündüğünü anlatan Palalı, bu dizideki rolünün kendisine önemli şeyler kattığına değindi.

Çocuklarla iletişimin her zaman çok iyi olduğunun altını çizen Palalı, “Özellikle son diziden sonra da babayı oynadıktan sonra, baba – kız ilişkisinin çok üzerine düşünüp, çok çalıştıktan sonra daha da iyi oldu diyebilirim” şeklinde konuştu.

Çocukların en çok doğallık aradığına değinen ünlü oyuncu, kendisinin de bu şekilde çocuklara yaklaştığını ve onların da kendisini bağırlarına bastıklarını anlattı.

Çocukların kendisine baba olup olmak istemediğini sorduğunu anlatan oyuncu, “Çok kritik bir soruydu.Ben de istiyorum dedim ama şu an zamanı değil. Hangi zaman diliminde olacağını da bilemem ama en azından biraz daha zaman var diye cevapladım” şeklinde konuştu.

Çocuklarla bir arada olmanın enerjisini yükselttiğine vurgu yapan oyuncu, zaman zaman bu tür buluşmaların iyi geldiğini sözlerine ekledi.

Uçankuş TV’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: