Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım dizisinin setinde ekip muhteşem, çekimler keyifli geçiyor!

Benim Tatlı Yalanım dizisinin setinde ekip muhteşem, çekimler keyifli geçiyor!

tarafından ker_def

Benim Tatlı Yalanım dizisinin başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer bulunuyor. 13 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında yayınlanacak olan Benim Tatlı Yalanım dizisi merakla beklenmekte… Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu’nun uyumu, hikayenin de izleyiciye sıcak gelmesi durumunda dizinin yaz ekranında başarılı şekilde yolculuğuna devam edebileceği görülmekte….

Aslı Bekiroğlu, dizinin senaryosunu ilk okuduğunda içini ısıttığını anlattı. Daha önce böyle bir karakteri canlandırmamış olmasının da rolü kabul etmesinde etkili olduğuna değinen Aslı Bekiroğlu, heyecanlı olduğunu da saklamadı.

Benim Tatlı Yalanım dizisinin setinde ekip muhteşem, çekimler keyifli geçiyor! 8

Aslı Bekiroğlu, “Çok detay veremiyorum şimdi sürprizi kaçmasın diye ama biraz bahsedeyim size. Ben, Suna karakterini canlandırıyorum. Suna; akıllı, çocuk ruhlu, inatçı ve lafını hiç sakınmayan, babası ve kardeşleriyle yaşayan hayat dolu bir kız. Annesini küçük yaşta kaybetmiş. Bir otelin terasındaki barda çalışıyor. Furkan Palalı ile başrolü paylaşıyoruz. Furkan ise Nejat karakterine hayat veriyor. Bir şekilde yollarımız kesişecek. Masum görünen bir yalanın sıcacık bir aşka dönüşme hikayesini izleyeceğiz hep birlikte. Çekimlere başladık, ekibimiz muhteşem. Set çok keyifli geçiyor ve eminim bizim bu güzel enerjimiz izleyicilere de geçecek” dedi.

Benim Tatlı Yalanım dizisinin setinde ekip muhteşem, çekimler keyifli geçiyor! 9