Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım reytingi patlattı, kış sezonu biletine göz kırptı!

Benim Tatlı Yalanım reytingi patlattı, kış sezonu biletine göz kırptı!

tarafından ker_def

Star TV, yeni sezona iddialı dizilerle hazırlanıyor… Kanalın yeni yapımlarının yanı sıra yaz ekranında başarılı olan Benim Tatlı Yalanım’dan gelen haberler de sevindirici…

Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu’nu buluşturan dizi 10. bölümüyle 22 Ağustos Perşembe akşamı ekrandaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünün elde ettiği reytingler sevindirici… Zira kış sezonunda Star TV ekranında yer almak kolay bir iş değil… Benim Tatlı Yalanım, bu başarısıyla kış sezonu biletine de göz kırpıyor…

Perşembe akşamlarına damga vuran dizi, Tüm Kişiler ve AB Sosyal Statü kategorilerinde birinci oldu.

Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in başrolünü paylaştığı Benim Tatlı Yalanım, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle en çok izlenen dizi oldu.

Ayrı dünyaların insanları olan Nejat ve Suna’nın masum görünen bir yalanla başlayan, sürprizlerle dolu hikayesinin anlatıldığı “Benim Tatlı Yalanım” dün akşam onuncu bölümüyle ekrana geldi.

“Benim Tatlı Yalanım” ile Tüm Kişiler’de % 4,33 izlenme oranı ve 14,54 izlenme payı ve AB Sosyal Statü’de % 4,09
izlenme oranı, 15.27 izlenme payı alarak, en çok izlenen dizi oldu.

O3 Medya imzalı, başrollerini; Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı “Benim Tatlı Yalanım”ın oyuncu kadrosunda Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, Cem Zeynel Kılıç ve Ali Yoğurtçuoğlu da  yer alıyor.

Benim Tatlı Yalanım, yeni bölümüyle 29 Ağustos Perşembe  20.00’de Star’da.