Ana sayfa Dizi Haberleri Bennu Yıldırımlar’dan Kadın dizisinin yeni sezonuyla ilgili sürpriz tüyo!

Bennu Yıldırımlar’dan Kadın dizisinin yeni sezonuyla ilgili sürpriz tüyo!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox Tv’nin sevilen dizisi Kadın, yeni sezonda yeni sürprizlerle geliyor!

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Seray Kaya, Feyyaz Duman gibi isimlerin rol aldıkları dizi, sezon sonunda izleyiciyi merakta bırakan bir bölümle ekrana ara vermişti.

Kalp krizi geçiren ve hastanede yoğun bakımdayken Suat’ın adamı Münir tarafından boğulmaya çalışılan Enver’in ölüp ölmediği merak konusuyken, Sarp ve Doruk’un karşılaşmasıyla da heyecan yaratmıştı.

Dizide Özge Özpirinçci’nin oynadığı Bahar’ın annesi rolündeki Bennu Yıldırımlar, yeni sezonla ilgili çok önemli bir tü’yo verdi!

Hatice’nin Bahar’a tavırları, sezon boyunca izleyicinin tepkisine neden olmuştu.

Kızını çok küçük yaşta bırakıp giden ve yıllarca görmeyen Hatice’nin Bahar’a soğuk tavırları, herkesi rahatsız etmişti.

Bahar’ın yaşadığı zor duruma kimi zaman kayıtsız kalan ve Şirin’e çok daha büyük bir ilgi gösteren Hatice’nin de gizemleri olduğu ortaya çıkacak.

Bennu Yıldırımlar'dan Kadın dizisinin yeni sezonuyla ilgili sürpriz tüyo! 7

Bennu Yıldırımlar, Hatice’nin asıl hikayesinin henüz bilinmediğini ve yeni sezonda bu konunun da açıklığa kavuşacağını belirtti.

Görünen o ki yeni sezonda Hatice’nin sırları da ortaya dökülecek.

Bennu Yıldırımlar, diğer karakterlerin de sırları olduğu ve yeni sezonda bunların da açıklığa kavuşacağını belirterek şunları söyledi:

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

“Oynadığımız dizinin orjinali 11 bölümdü aslında. Hatice karakterini, geçtiğimiz sezon 32 bölüm oynamaya çalıştım. Hatice’nin de sırları var, diğer karakterler gibi ortaya henüz çıkmamış. Yeri geldikçe öğrenip, neden böyle olduğunu kavrayıp, samimi bir şekilde oynamaya gayret ediyorum. Hatice’nin durumu zor; iki arada kalıp gerçek duygularının tam anlamıyla göz önüne seremeyişi beni de zorluyor. Her şeyi idare etmeye çalışırken de hatalar yapıyor. Ama nedenlerinin sağlam olduğunu düşünüyorum. Bakalım önümüzdeki bölümlerde neler olacak. Ben de merak içindeyim doğrusu.”