Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral, Beyza Şekerci, Merve Oflaz, Meriç Aral, Özge Özpirinçci’nın şaşırtan instagram halleri

Bensu Soral, Beyza Şekerci, Merve Oflaz, Meriç Aral, Özge Özpirinçci’nın şaşırtan instagram halleri

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bensu Soral’ın en yakın arkadaşlarına şaşıracaksınız… Beyza Şekerci ve Merve Oflaz fit halleriyle güzelliklerini sergiledi… Meriç Aral ve Özge Özpirinçci’nin deniz keyfi görülmeye değer… Yüsra Geyik yine felsefe yaptı… İşte ünlü oyuncuların instagrama düşen paylaşımlarından haber turu…

İçerde dizisiyle büyük bir beğeni toplayan Bensu Soral, dizilere dönmek için çok istekli olsa da aradığı gibi bir proje bulamamıştı. Oyuncu, şimdilerde ailesi ile birlikte tatilde… Bensu Soral, hayvan sevgisi ile de biliniyor. Oyuncu; Moana, Ceku ve Bruno isimli köpekleriyle poz vererek “En sevdiğim arkadaşlarım” notuyla paylaşımda bulundu.

Bensu Soral, Beyza Şekerci, Merve Oflaz, Meriç Aral, Özge Özpirinçci'nın şaşırtan instagram halleri 11

Engin Hepileri ile mutlu bir evliliği bulunan Beyza Şekerci, 2018 yılının Ekim ayında anne olmuştu. Oğlu Can’ın bakımı nedeniyle kariyerine ara veren oyuncunun, ne zaman ekrana döneceğini hayranları merakla bekliyor. Beyza Şekerci, tatilde fit haliyle güzelliğini sergiledi.

Bensu Soral, Beyza Şekerci, Merve Oflaz, Meriç Aral, Özge Özpirinçci'nın şaşırtan instagram halleri 12

İzmir’de tatilini sürdüren ve kitesurf tutkunu olan Merve Oflaz, Arka Sokaklar dizisinin yorgunluğunu atıyor. Güzelliği ile beğenileri toplayan oyuncu, en doğal halini de paylaşarak takipçilerinden iltifatlar alıyor.

Bensu Soral, Beyza Şekerci, Merve Oflaz, Meriç Aral, Özge Özpirinçci'nın şaşırtan instagram halleri 13

Meriç Aral ve Özge Özpirinçci tatili birlikte geçiriyor. Ünlü oyuncular arkadaşları ile birlikte denizde keyifli anlar yaşadı. Meriç Aral da hatıra fotoğrafını instagram hesabından yayınladı.

Bensu Soral, Beyza Şekerci, Merve Oflaz, Meriç Aral, Özge Özpirinçci'nın şaşırtan instagram halleri 14

Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik ise zaman zaman yaptığı gibi felsefi mesajlarla yine takipçilerinin dikkatini çekti. Oyuncu, ““Gün umut dolu. Geceden çıkılmıyor” notuyla aşağıdaki pozunu paylaştı.

Bensu Soral, Beyza Şekerci, Merve Oflaz, Meriç Aral, Özge Özpirinçci'nın şaşırtan instagram halleri 15