Ana sayfa Dizi Haberleri Bensu Soral, Cam Tavanlar hüsranından sonra sürpriz bir projeyle dönüyor!

Bensu Soral, Cam Tavanlar hüsranından sonra sürpriz bir projeyle dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçerde dizisiyle büyük çıkış yakalayan Bensu Soral, ekranlara uzun bir ara vermişti. Sonunda izleyiciyi şaşırtarak bu kez bir romantik komedi yapımı olan Cam Tavanlar isimli dizide oynadı. Kubilay Aka ile başrolünde yer aldığı Kanal D’nin dizisi, geçtiğimiz yaz ekrana gelmeye başlamıştı. İddialı bir yapım olmasına karşılık beklenen reytingi alamadı ve kısa sürede ekrana veda etti.

Ablası Hande Soral’ın ardından oyunculuk yapmaya başlayan Bensu Soral, aynı zamanda bazı markaların reklam yüzü de oldu. Sosyal medyada da sık sık yer aldığı markaların ürün tanıtımlarını yaptı. Soral, geçtiğimiz günlerde de ablası, ikiz kardeşi Bedirhan Soral ve eniştesi İsmail Demirci ile Fransa’da tatil yaptı.

Bensu Soral’ın hayranları ise oyuncunun ne zaman ekrana döneceğini merak ediyordu. Soral, sezon başında herhangi bir proje kabul etmedi. Biraz dinlenmek isteyen genç oyuncu, şimdilerde yeni bir projeyle anılıyor…

Fakat bu kez ekranda değil, Netflix’te yer alacak oyuncu. İsminin Özel Ders olduğu öğrenilen filmde Bensu Soral’ın kadın başrol olduğu öğrenildi. Soral’ın partneri henüz belli değil. Ancak geçtiğimiz günlerde Kardeşlerim dizisinden ayrılan Halit Özgür Sarı’nın ismi geçiyor.

Bensu Soral, Cam Tavanlar hüsranından sonra sürpriz bir projeyle dönüyor! 7

Sarı, Kardeşlerim dizisinden ayrılığı ile çok konuşulmuştu. Bu film ile büyük dikkatleri çeken genç oyuncu, Kadir Eren karakterine hayat veriyordu. Halit Özgür Sarı’nın şu an bedelli askerlik yaptığı ve vatani görevi bitince de filme başlayacağı konuşulmakta….

Özel Ders isimli Netflix filminin yönetmenliğini, daha önce Kocan Kadar Konuş, Görümce, Arif V 216, Hedefim Sensin gibi filmlerin de yönetmenliğini üstlenen Kıvanç Baruönü üstleniyor. Bensu Soral’ın filmde üniversitede yüksek lisans yapan genç bir kızı canlandıracağı öğrenildi.