Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bensu Soral, kariyerinde çok önemli bir sınav veriyor!

Bensu Soral, kariyerinde çok önemli bir sınav veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral, Mest-i Aşk isimli filmde başrolde yer alıyor. Büyük bir prodüksiyon, Türk – İran ortak yapımı bir film.

Konu Mevlana’nın hayatının anlatılması ise Türk-İran yapımı bir film oldukça gerçekçi… Zira Mevlana’nın en çok etkilediği iki farklı toplumdaki yeri de çok büyük. Filmin çekimlerine başlandı. Setten gelen ilk bilgilerde daha çok Farça’nın konuşulması ve Türk oyuncuların da bu durumdan bu durumdan olumsuz etkilenmesi…

Bensu Soral, sette İranlı’ların çok fazla olmasından ve çok az Türkçe konuşulmasından bahsetti.

Soral, röportajında heyecanını aktardı ama dil konusunda zorlandıklarını da kabul ediyor.

“Hikaye gereği çok güzel bir film olacak. Birçok duyguyu bir arada yaşayan Meryem karakterine hayat veriyorum” diyen Bensu Soral’ın kariyerine büyük artılar katacak bu projede yer alması da büyük bir şansı.

ENG Yapım Medya ile Semarya Film ortak yapımı olan projede Mevlana’nın hayatına yönelik farklı bir bakış açılı getirilecek.

İbrahim Çelikkol, Bensu Soral, Hande Erçel, Boran Kuzum, Burak Tozkoparan, Selma Ergeç, Parsa Pirouzfar ve Shahab Hosseini filmde rol alacak isimler.

Yönetmenliğini Hasan Fethi’nin yanmakta olduğu Mesti Aşk filmi gerçek bir hikayeye dayanıyor.Çekimleri devam eden film büyük dikkat çekmekte.