Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bensu Soral kötü günleri geride bıraktı, iyi günler başladı!

Bensu Soral kötü günleri geride bıraktı, iyi günler başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral, uzun süren proje sessizliğini yaz döneminde Cam Tavanlar dizisiyle sona erdirdi. Kubilay Aka ile partner olan oyuncu, kadın haklarına yönelik hikayesi ile dikkat çeken dizinin 8 bölüm sürmesinin talihsizliğini yaşadı.

Erken final yapan bu projenin ardından özel hayatı ile sıklıkla gündeme gelen oyuncu, eşi Hakan Baş ile ayrılma noktasına geldiği iddiaları ile magazin basınında yer aldı. Kocasıyla sorunları olduğunu kabul eden oyuncu, bunu aşmaya çalıştıklarını söylemişti.

Bensu Soral için o dönem geride kaldı. Hakan Baş ile yeniden birbirlerine tutunan ikili, evliliklerine devam ediyor. Özel hayatında işlerin yoluna girmesinin mutluluğunu yaşayan oyuncu, yeni proje teklifleri de alıyor.

Özel Ders isimli sinema filminden gelen teklifi kabul eden ve başrolde yer alacak olan Bensu Soral, sinema filmi projesi için detay vermek istemedi.

Geçtiğimiz hafta eşiyle Fransa’ya giden ve mutluluk paylaşımları da yapan oyuncu, “Çok güzel geçti” diye konuştu.

Bensu Soral’ın ablası Hande Soral da hamile ve bir erkek bebek bekliyor. Bensu Soral, “Ondan daha heyecanlıyım, teyzelik heyecanı. Çok güzel, Allah isteyen herkese nasip etsin” dedi.