Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral organik, Aybüke Pusat seksi, Yağmur Tanrısevsin alımlı! Dilan Telkök gururlu!

Bensu Soral organik, Aybüke Pusat seksi, Yağmur Tanrısevsin alımlı! Dilan Telkök gururlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Ünlü oyuncular sosyal medya paylaşımları ile göz dolduruyor… Son paylaşımları ile takipçilerinden beğeni toplayan Bensu Soral, Aybüke Pusat, Yağmur Tanrısevsin ve Dilan Telkök, dikkatleri çeken isimler olarak sıralandı.

İçerde dizisinin ardından Organize İşler Sazan Sarmalı filminde rol alan Bensu Soral, 2 yıldır başka bir projede görünmedi. Ünlü oyuncu yeniden dizilere dönmek istiyor ama gelen tekliflerden henüz beğendiği bir iş olmadı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçileri ile etkileşimini sürdüren oynucu, “Katkısız, organik Bensu halleri” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Bensu Soral organik, Aybüke Pusat seksi, Yağmur Tanrısevsin alımlı! Dilan Telkök gururlu! 10

Söz dizisindeki başarılı performansından sonra, Şahin Tepesi, Her Yerde Sen dizileri ile göz dolduran Aybüke Pusat, en son Netflix’te henüz yayınlanmayan 50 metrekare dizisinde rol aldı. Oyuncu şimdilerde gününü gün ediyor ve tatil pozlarıyla takipçilerinin yüreğini hoplatıyor.

Bensu Soral organik, Aybüke Pusat seksi, Yağmur Tanrısevsin alımlı! Dilan Telkök gururlu! 11

Güzelliği ile göz dolduran Yağmur Tanrısevsin 3 yıldır dizilerden uzakta. İki Yalancı isimli romantik komedi dizisiyle 2017 yılında ekranda yer alan Tanrısevsin, sonrasında Baba Parası filmiyle gündeme geldi. Şimdilerde tatil yapan oyuncu, alımlı pozlarıyla beğenileri kapıyor.

Bensu Soral organik, Aybüke Pusat seksi, Yağmur Tanrısevsin alımlı! Dilan Telkök gururlu! 12

Dilan Telkök ile Berkay Hardal çifti, dijital medyanın önemini iyi biliyor. Youtube’daki kanalları üzerinden sıklıkla video paylaşan ünlü ikili 100 bin aboneyi geçti. Youtube da ikiliye bu başarılarının sonrasında bir plaket yollayarak kutladı. Dilan Telkök, “Sevginiz, desteğiniz ve linçleriniz için sonsuz teşekkürler” notuyla aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Bensu Soral organik, Aybüke Pusat seksi, Yağmur Tanrısevsin alımlı! Dilan Telkök gururlu! 13