Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral’dan dizi projesi bekleyenlere büyük şok!

Bensu Soral’dan dizi projesi bekleyenlere büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçerde dizisinden sonra Organize İşler Sazan Sarmalı’nda da izlediğimiz Bensu Soral, uzun süredir projelerden uzaktaydı. Güzel bir tatil yapan ve sosyal medyadan da neşeli anlarını sıklıkla paylaşan oyuncu, yeni bir proje olursa dizilerde yer almak istediğini de söylemişti.

Omuzundan ameliyat olan ve bir süre askılık ile gezmek durumunda kalan oyuncu, artık askıdan kurtulduğunu ve sağlık durumunun da çok iyi olduğunu söyledi.

Oyuncu, tedavi sürecinin birkaç ay daha süreceğini ifade ederken, yeni projeler konusundaki soruyu da şöyle yanıtladı: “Net bir şey yok şu an. Çünkü içinde bulunduğumuz dönem malum, o yüzden şu an bir iş olsa da biraz sıkıntılı yani, ne olacağı belli değil.”

Kendisine gelen teklifler olduğunu ifade eden genç oyuncu, dizilerde veya sinema filmlerinde de ne olacağının belli olmadığını vurguladı. Yakın zaman sonra reklam filminde yer alacağını hatırlatan oyuncu, başka bir projesinin bulunmadığını ifade etti.

Pandemi nedeniyle dışarıya çıkmak istemeyen oyuncu, şu aşamada bir işe devam ediyor olsaydı, çok korku yaşayacağını belirtti. Ünlü oyuncu, “Çok korkuyorum. Çok sosyalleşmiyorum. En fazla açık havada böyle” dedi.

Her şeyin normale dönmesini isteyen oyuncunun açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.