Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral’ın 4 yıl sonra ekrana dönüşü hem kısa sürdü hem de eleştirildi!

Bensu Soral’ın 4 yıl sonra ekrana dönüşü hem kısa sürdü hem de eleştirildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – İçerde dizisinde Melek karakteri ile çok başarılı bir performans ortaya koyan Bensu Soral, bu projenin ardından birbirinden farklı birçok projeden teklif aldı.

Resim çalışmaları ile sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri çeken oyuncu, uzun süre projelerden gelen teklifleri kabul etmedi. Kendisine uygun bir rol bekleyen oyuncu, hikayenin de farklı olmasını ve kariyerinde önemli bir yapım olarak yer almasını arzu ettiği için çok seçici davrandı.

Farklı bir rolle, uzun süren dizi sessizliğini bozan Bensu Soral, Cam Tavanlar isimli dizideki Leyla karakterini özellikle tercih etti. İş hayatında kadınların fırsat eşitsizliğine uğramasını konu alan ve önemli bir mesaj veren dizi Bensu Soral’ın tam da aradığı gibi bir yapım oldu.

Bensu Soral’ın 4 yıl sonra ekrana dönüşü hem kısa sürdü hem de eleştirildi! 7

Çukur dizisinde 4 sezon boyunca güçlü bir performans ortaya koyan Kubilay Aka ile başrolde buluşan oyuncu, Leyla karakterini de çok sevdiğini röportajında ifade etti

Karakter ile benzer özellikleri de bulunduğunu belirten ve Leyla’yı kısa sürede özümseyen oyuncu, dizideki performansıyla bazı dizi hayranları tarafından eleştiriler aldı.

Bensu Soral’ın hem soğuk hem de karakteri hak ettiği gibi canlandıramadığına yönelik eleştiriler sosyal medyada yer aldı.

Kubilay Aka ile Bensu Soral ikilisinin uyumu konusunda da tüm dizi hayranları hem fikir olamadı. Kimi beğendi kimi soğuk ve itici buldu.

Meriç Acemi’nin kaleminde çıkan Cam Tavanlar dizisi büyük beklentilerle ekrana başladı ama yayınlanan ilk 6 bölüm izleyenleri tan da tatmin etmedi. Dizinin reytinglerinin de düşük gelmesi üzerine Show TV, düzelme umudu görmemiş olacak ki, final kararı aldı.

Cam Tavanlar dizisinden geriye 2 bölüm kaldı. İlk 6 bölümlük performansının ardından yayınlanacak 2 bölüm ile birlikte dizi final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak.

Bensu Soral hayranları ise 4 yıllık suskunluğun ardından genç oyuncunun böyle bir talihsizlik yaşamasından rahatsız. Birçok hayranı ünlü oyuncuyu kendisine daha uygun bir rolde, yeni sezonda ekranda görmek arzusunda.

Soral setlere yeniden uzun süreli ara verir mi bilinmez ama, Cam Tavanlar’ın etkileyici bir geri dönüş olmadığı da ortada