Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bensu Soral’ın dizilere geri dönmek için bir isteği var!

Bensu Soral’ın dizilere geri dönmek için bir isteği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cam Tavanlar isimli dizi ile 4 yıl aradan sonra yeniden setlere dönen Bensu Soral, Kubilay Aka ile başrolde yer aldı. Dizinin düşük reyting alması nedeniyle 8. bölümde final yapması oyuncu adına büyük bir şanssızlık oldu.

Canlandırdığı karaktere tam olarak oturmadığı eleştirileri de alan Bensu Soral, şu sıralarda kendisine gelen yeni teklifleri değerlendirdiğini söyledi. Oyuncu, “Senaryo okuyorum. Şimdilik yok, okuyorum, okuma aşamasındayım. Güzel iş biraz zor oluyor” diye konuştu.

Bensu Soral, oynamak istediği birçok karakter bulunduğunu ve bu zamana kadar oynadıklarından farklı karakterler beklediğini söyledi. Soral, “Güzel bir senaryo olması benim için yeterli bir sebep” ifadesini kullandı.

Kocası Hakan Baş ile boşandığı yönündeki iddiaları da yalanlayan ünlü oyuncu, bu tür haberlerin gerçek dışı olduğunu söyledi.

Bensu Soral, “Biz onunla beraber ortak açıklama yaptık. Hiçbir şey gizlemiyoruz. Hala bir karar veremedik. Ama bir boşanma söz konusu değil. Olursa saklamayız, olduğunda da sizinle paylaşırız” dedi.

Basın ile konuşmalarında gerçeklerden bahsettiğini ve bunun dışında bir şey olmadığını anlatan Bensu Soral, artık bu tür iddialardan da sıkıldığını gizlemedi.