Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral’ın oyunculuk dışında bir yeteneği daha var ki görenleri çok şaşırtıyor!

Bensu Soral’ın oyunculuk dışında bir yeteneği daha var ki görenleri çok şaşırtıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/ Detay – 1991 Bursa İnegöl doğumlu olan Bensu Soral, ablası Hande Soral’dan sonra ismini duyurdu ve oyunculuğu ile büyük bir hayran kitlesi edindi. Bedrihan isimli ikiz kardeşi olan Bensu Soral, aslında oyuncu olmak yerine grafiker olmayı seçmişti.

Ancak süreç içinde ablasının mesleğine yönelen Bensu Soral, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümünü de bırakmadı.

Bensu Soral, ablası Hande Soral’ın desteğiyle ilk olarak 2012 yılında Yol Ayrımı dizisinde oynadı. Sonrasında vicdan, Boynu Bükükler, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol aldı. Bu arada Murat Dalkılıç’ın Kader isimli şarkısının klibinde de oynadı.

Ancak Bensu Soral’ın en çok konuşulduğu dizi İçerde dizisi oldu. Show TV’ye çekilen dizide Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor gibi isimlerle kamera karşısına geçti.

Bazı markaların yüzü olan ve reklam filmlerinde oynayan Bensu Soral, uzunca bir süre dizilerden uzak kaldı. 2018’de Organize İşler Sazan Sarmalı filminde rol almıştı en son.

Hayranları onu bir dizide görmek için sabırsızlanıyordu. Bensu Soral, 3 yılın ardından Kubilay Aka ile kamera karşısına geçtiği Show TV’nin Camtavanlar isimli romantik komedi dizisinde rol almaya başladı.

Geçtiğimiz yaz Haziran ayında başlayan dizi, ne yazık ki beklenen ilgiyi görmedi ve 8 bölüm sonra final yaptı.

Bensu Soral’ı yakından takip eden hayranları, onun bir başka yeteneğini daha keşfetti geçtiğimiz günlerde. Soral, instagram sayfasından yaptığı bir çizimi paylaştı.

Grafik bölümünde eğitim alan oyuncunun çizim yeteneği de bu paylaşım ile ortaya çıkmış oldu. Bensu Soral, yarım kalmış bir çizimi olduğunu da not düştü…

Bensu Soral'ın oyunculuk dışında bir yeteneği daha var ki görenleri çok şaşırtıyor! 8

Aynı zamanda ikiz kardeşi Bedirhan Soral da yaptığı bir paylaşımla kardeşinin yeteneğini ortaya koymuş oldu. İşte o paylaşım…

Bensu Soral'ın oyunculuk dışında bir yeteneği daha var ki görenleri çok şaşırtıyor! 9