Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral’ın Özel Ders filminden yaptığı paylaşımlar sonrası herkesi bir merak sardı!

Bensu Soral’ın Özel Ders filminden yaptığı paylaşımlar sonrası herkesi bir merak sardı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İçerde dizisinde tanındıktan sonra ekrana en son Kubilay Aka ile başrolünde yer aldığı yaz dizisi Cam Tavanlar ile gelmişti Bensu Soral. Dizi beklenen ilgiyi göremeyince de ömrü uzun olmadı. Soral’ın hayranları kendisini yeniden bir başka dizide görmek için sabırsızlanıyor. Oyuncu ise şu sıralar bir film ile gündemde.

Daha çok sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çeken oyuncu, son rol aldığı Özel Ders isimli filminin çekimlerinin bitmesinin ardından kamera arkasından pozlarını paylaştı. Bensu Soral’ın takipçileri, birbirinden farklı imajlarla yer aldığı fotoğraflara büyük ilgi göstermekte.

Netflix için çekilen ve başrollerini Halit Özgür Sarı ve Bensu Soral’ın paylaştıkları, yapımcılığının OGM Pictures ile Organic Film’in üstlendiği Özel Ders filminin çekimlerinin ardından gelen fotoğraflar, heyecan yaşattı.

Filmle ilgili çok fazla bilgi alamayan Soral’ın takipçileri, yayınladığı fotoğraflar sonrası Özel Ders filminde oyuncuyu bambaşka imajlarla göreceklerini de anladılar.

Bensu Soral'ın Özel Ders filminden yaptığı paylaşımlar sonrası herkesi bir merak sardı! 16

Bensu Soral instagram hesabından dizinin kamera arkasında çekilen pozlarını ve ekipte yer alan isimlerle verdiği pozları paylaştı. Oyuncu, “Bu yoktu, içimden geldi. O zaman buyurun Private Lesson/Özel Ders kamera arkası. Daha sonra da 2. seri gelir. E sonra da filmimiz gelir artık heralde” notuyla takipçilerine heyecan yaşattı.

Bensu Soral'ın Özel Ders filminden yaptığı paylaşımlar sonrası herkesi bir merak sardı! 17

Farklı kostümleri, bambaşka tarzı, değişik saç modelleriyle fotoğraflarını paylaşan Bensu Soral, hem şaşırttı hem de güzel bir sürpriz yaptı takipçilerine. Bu paylaşımlarıyla  Özel Ders filmine olan merakı arttırdığı da aşikar!

Özel Ders filminin çekimlerinin başladığı, Bensu Soral’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da anlaşılmıştı bir süre önce. Setten filmle ilgili çok fazla bilginin alınamadığı projenin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü üstlendi. Senaryosunu Murat Dişli ile Yasemin Erturan’ın yazdıkları dizinin bir gençlik dizisi olduğu tahminleri yapılıyor.

Bensu Soral'ın Özel Ders filminden yaptığı paylaşımlar sonrası herkesi bir merak sardı! 18

Bensu Soral’ın filmde neden imaj değiştirip durduğunu yayınlandığında izleyenler de görecek ama oyuncunun verdiği tüyo ile birlikte Özel Ders filmine merak da tavan yapmış durumda! Bu arada Bensu Soral’ın paylaşımına ablası Hande Soral’dan da yorum gecikmedi. Hande Soral, kardeşinin paylaşımına “Hepsi hepsi kalp ben” sözleriyle destek verdi…

Bensu Soral'ın Özel Ders filminden yaptığı paylaşımlar sonrası herkesi bir merak sardı! 19

Özel Ders’in  oyuncu kadrosunda ayrıca genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden Elif Ceren Balıkçı, Helin Kandemir ve Rami Narin de rol alıyor.

Oyuncu, bir süre önce Özel Ders filminin çekimleri bittiğini sosyal medya hesabından şöyle duyurmuştu:

“#PrivateLesson filmimizin çekimlerini bitirdik. Ben o kadar şanslı bir insanım ki hayat karşıma hep güzel kalpli insanlar çıkarıyor. Dileğim bunun hep böyle devam etmesi. Bana başından beri inanan, her detayla ilgili fikrimi soran, beni yüreklendiren, hep güldüren, en yakın arkadaşım olan canım yönetmenim @kbaruonu olmasaydı çok eksik hissederdim.

Bensu Soral'ın Özel Ders filminden yaptığı paylaşımlar sonrası herkesi bir merak sardı! 20

Umarım hayat boyu yollarımız hep kesişir!  İlk günden itibaren bana hep aynı sıcaklıkla yaklaşan, yıllardır sanki bir aradaymışız gibi hissettiren, beraber oynamaktan çok keyif aldığım yol arkadaşlarım @halitozgursari & @_helinkandemir , iyi ki sizdiniz! Hayat size hep güzellikler getirsin.

Bu fotoğraflarda olan olmayan tüm ekip arkadaşlarım, bana olan o tatlı yaklaşımınız, her zaman iyi hissetmemi sağladığınız, seti oyun parkına çevirip her anıma güzel hatıralar bıraktığınız için hepinize çok ama çok teşekkür ederim! Sizinle olmak benim için büyük keyifti! Biz üzerimize düşen görevi yerine getirdik, gerisi seyircimizde… Umarım en az bizim kadar keyif alabileceğiniz bir iş çıkarabilmişizdir . Sevgiler, öpücükler, kalpler !”

İşte Bensu Soral’ın paylaştığı diğer fotoğraflar:

Bensu Soral'ın Özel Ders filminden yaptığı paylaşımlar sonrası herkesi bir merak sardı! 21

Bensu Soral'ın Özel Ders filminden yaptığı paylaşımlar sonrası herkesi bir merak sardı! 22

Bensu Soral'ın Özel Ders filminden yaptığı paylaşımlar sonrası herkesi bir merak sardı! 23

Bensu Soral'ın Özel Ders filminden yaptığı paylaşımlar sonrası herkesi bir merak sardı! 24

Bensu Soral'ın Özel Ders filminden yaptığı paylaşımlar sonrası herkesi bir merak sardı! 25