Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral’ın yeni bir dizide yer alması bir şarta bağlı!

Bensu Soral’ın yeni bir dizide yer alması bir şarta bağlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyunculardan Bensu Soral, geçen yıl kocası Hakan Baş ile sıkıntılı bir süreç yaşamış ama evliliğini kurtarmayı başarmıştı. Bir davete birlikte katılan çift kameralar tarafından görüntülendi.

Ablası Hande Soral’ın bebek sahibi olması ile birlikte teyze olmanın mutluluğunu yaşayan Bensu Soral, “Harika bir duyguymuş” diye konuştu. Gelecek hafta bir dergi çekimine katılacak olan Bensu Soral, en son geçen yıl yaz aylarında Cam Tavanlar isimli dizide rol almıştı.

Uzun süre setlere ara verdikten sonra yeniden dizilere Cam Tavanlar ile dönüş yapan oyuncu, performansı noktasında da eleştirilmişti. Dizi sadece 8 bölüm sürdü ama 4 yıllık aradan sonra Bensu Soral’ın yeniden dizi setlerinde görünmesi hayranlarını memnun etti.

Bensu Soral'ın yeni bir dizide yer alması bir şarta bağlı! 5

Şu anda yeni bir proje düşünmediğini anlatan Bensu Soral, “Şimdilik bir proje düşünmüyorum. Çok içime sinen bir şey gelirse içinde bulunmak isterim. Biraz tatil yapmak istiyorum” diye konuştu.

Bensu Soral bu ifadesi ile birlikte çok iyi bir hikayede çok iyi bir rol olursa ancak dizilere dönebileceğini belirtmiş oldu.

Evlenmesinin ardından oyunculuğu ikinci plana attığı şeklindeki değerlendirmeyi kabul etmeyen Bensu Soral, “Aslında çok fazla projede bulunuyorum ama hepsi biraz daha sonra çıkacak olan şeyler. Ben oynuyorum hepsini sonra beraber izleyeceğiz” diye konuştu.