Ana sayfa Sinema Bensu Soral’ın yeni projesindeki partneri herkesi çok şaşırtacak!

Bensu Soral’ın yeni projesindeki partneri herkesi çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında Kanal D’de yayınlanan Cam Tavanlar isimli dizide rol alan Bensu Soral, dizinin erken final yapmasıyla dinlenmeye çekilmişti. Ancak güzel yıldız çok yakında ekranlara geri dönüyor. Hem de çok şaşırtacak bir partnerle.

Bensu Soral, en son Kanal D’de yaz dizisi olarak başlayan Cam Tavanlar dizisinde başrolü Kubilay Aka ile paylaşmıştı. Dizi ilgi çekici konusuna rağmen reytinglerde başarısız olmuş ve erken final yapmak zorunda kalmıştı.

Cam Tavanlar’ın ardından Bensu Soral herhangi bir projede yer almak yerine dinlenmeyi tercih etti. Ancak güzel oyuncu yeniden setlere dönüyor. Bu kez bir dizi değil sinema filmi projesiyle. Bensu Soral’ın yeni filminin adı Özel Ders olacak. Film Netflix için çekilecek.

Bensu Soral’ın yeni projesindeki partneri herkesi çok şaşırtacak! 7

Film için Bensu Soral’a eşlik edecek erkek oyuncu için arayışlar sürüyordu. Ancak görünüşe göre bu arayış sona erdi. Filmde Bensu Soral’a eşlik etmesi için en son Kardeşlerim dizisinde Kadir karakteriyle izlediğimiz Halit Özgür Sarı’ya teklif götürüldü. İddiaya göre halen bedelli askerlik yapan Sarı’nın vatani görevi bitince çekimlere başlanacak.

Halit Özgür Sarı, Kadir Eren isimli karakter ile yer aldığı Kardeşlerim dizisindeki muhteşem performansı oyuncunun geniş bir hayran kitlesi elde etmişti. Kadir karakterinin ansızın ve kimsenin beklemediği bir anda diziden ayrılması ise herkesi üzmüştü. 29 bölüm süren Kardeşlerim dizisi serüveninden kendi isteği ile ayrılan oyuncu, birçok proje teklifi almıştı. Ancak oyuncu öncelikle askerlik görevini yapmayı tercih etmişti.

Netflix’te yayınlanacak filmin yönetmen koltuğuna; Kocan Kadar Konuş, Görümce, Arif V 216, Hedefim Sensin gibi beğeni toplayan filmlerden tanıdığımız Kıvanç Baruönü oturacak. Bensu Soral filmde üniversitede yüksek lisans yapan genç bir kızı canlandıracak.