Ana sayfa Sosyal Medya Beren Gökyıldız, kariyerinde zıplama yaşatacak yeni bir proje buldu!

Beren Gökyıldız, kariyerinde zıplama yaşatacak yeni bir proje buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2009 yılında İstanbul’da dünyaya gelen çocuk oyuncu Beren Gökyıldız için yeni bir kariyer fırsatı ortaya çıktı… Yeşil Vadinin Kızı isimli yeni dizi, yurt dışını hedefleyen bir yapım olarak öne çıkıyor… The Girl of the Green Valley ismi ile ilk fragmanı yayınlanan dizi, yurt dışındaki izleyicilerin de ilgisini çekecek bir yapım olarak gözüküyor.

Yurt dışı dağıtımını yapacak olan İnter Media tarafından yapılan bilgilendirmede, dizinin uluslararası alanda dağıtımını yapmayı üstlendikleri için mutluluk duydukları belirtiliyor.
Sevgi dolu yüreğiyle zorlukları aşmaya çalışan bir küçük kızın hikayesi olarak öne çıkan dizi, Kasım ayında sete çıktı. Murat Şenöy, Çağıl Nurhak Aydoğdu’nun yönetmenliğini yaptığı dizinin çekimlerine devam ediliyor.

Beren Gökyıldız, kariyerinde zıplama yaşatacak yeni bir proje buldu! 9

Beren Gökyıldız da instagram hesabından setten bazı paylaşımlar yaparak hayranlarını heyecanlandırıyor. Kocamın Ailesi, Anne, Bizim Hikaye, Kızım, Mucize Doktor ve Çocukluk isimli dizilerle son yıllarda öne çıkan çocuk oyunculardan en çok tanınanı kuşkusuz Beren Gökyıldız.

Anne ve Bizim Hikaye dizilerinin yurt dışında da geniş bir izleyici kitlesine ulaşması ile birlikte, Beren Gökyıldız’ın dizinin başrolü için seçilmiş olması da anlaşılabilir bir durum. Yeşil Yapım tarafından hazırlanan dizi uluslararası bir dağıtım ile farklı bir strateji üzerinden ilerleyecek gibi görünüyor.

Beren Gökyıldız, kariyerinde zıplama yaşatacak yeni bir proje buldu! 10

Polonezköy ve Şile bölgesinde yapılan çekimler aylardır sürüyor ve ilk fragmanın ortaya çıkması da heyecanı bir hayli artırdı.

Dünyada ses getiren yabancı dizi “Anne With an E” isimli dizinin Türkiye uyarlaması olan Yeşil Vadinin Kızı isimli projenin ortaya çıkması, sosyal medyada da yankılandı.

Beren Gökyıldız, kariyerinde zıplama yaşatacak yeni bir proje buldu! 11

Orijinalini bilenler heyecanla yeni diziyi beklerken, eleştiriler de doğal olarak vardı. Uyarlamanın nasıl sonuç vereceği merakla beklenirken, Beren Gökyıldız bir kez daha bir rolle gündem oldu… Anne dizisindeki başarısının ardından çok konuşulan Beren Gökyıldız, çocuk oyuncu olarak setlerde yer almayı sürdürüyor.

Yeni dizinin kariyerine yapacağı etkinin büyük olması beklenirken, Beren Gökyıldız da heyecanını sosyal medya paylaşımlarıyla sergilemeyi sürdürüyor.