Ana sayfa Sosyal Medya Kimse kusura bakmasın, Beren Saat yazın en güzel karesini kendisi verdi!

Kimse kusura bakmasın, Beren Saat yazın en güzel karesini kendisi verdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Bir süredir eşi Kenan Doğulu ile sorunlar yaşayan ancak daha sonra ilişkilerini yeniden rayına oturtan Beren Saat, şu sıralar çok mutlu olacak ki sosyal medyadan da ışık saçan pozlarını paylaşıyor.

Oyuncu, geçtiğimiz günlerde bir Youtube kanalında röportaj vermiş ve eşi Kenan Doğulu ile aralarındaki sorunları halletmeyi başardıklarını anlatmıştı. Klasik bir evlilik anlayışının dışında, arkadaş-dost-sevgi bağı kurduklarını ifade eden oyuncu, karantina döneminde evde uzun vakit geçirip birbirlerini daha iyi tanıdıkları, hatta kendisinin de müzikle uğraşmaya başladığını söylemişti.

Geçtiğimiz günlerde evlilik yıldönümlerini kutlayan çift, mutlu pozlarıyla takipçilerine de her şeyin yolunda olduğu mesajını vermişti.

Bu sürecin sonrasında Beren Saat, Netflix için çekilen Atiye dizisinin 3. sezon çekimlerine başladı.

Oyuncu, Bayram tatilinde ise anneannesini ziyarete Cunda’ya gitmiş ve keyifli bir pozlarını takipçileriyle paylaşmıştı.

Beren Saat, hala Cunda’da mı belli değil ancak son verdiği mayolu pozuyla takipçilerini hem şaşırttı hem de mutlu etti.

Oyuncunun adeta ışık saçan mutlu hali, renkli mayosu ve değişik tarzdaki güneş gözlüğüyle güneşlenirken verdiği poz, takipçilerinin çok mutlu etti.

“Yazın en güzel pozu” yorumunu yapanlar, oyuncunun güzelliğine vurgu yapanlar, sevgi ve beğenilerini gönderenlerin yanı sıra oyuncu arkadaşlarından da övgüler geliyor.

Belçim Bilgin’in öpücük, gökkuşağı, güneş emojileri gönderdiği Beren Saat’e, Boran Kuzum da gözlüklü emoji ve kadeh emojileri göndermiş.

Ayrıca modacı Özgür Masur’un ‘Aşkımın Baharı’ notunu düştüğü ve senarist Ece Yörenç’in de kırmızı bir balonla selam gönderdiği yorumlarda görülmekte.

Nur Fettahoğlu, Aslıhan Gürbüz gibi ünlü isimlerden de beğeniler yapıldı.

Magazincilerin ünlüleri bikinili çekmek için köşe bucak sıcakta uğraştıkları, ünlülerin nasıl kaçacaklarını bilmediği süreçte, pek çok ünlü artık kendi magazinlerini kendileri yapıyor.

Beren Saat de yakalanması zor olan isimlerden ama bu yaz kimseye gerek kalmadan kendisi mayolu fotoğrafını çekip kendi instagram hesabından paylaşarak olayı bitirdi!

İşte Beren Saat’in takipçilerini çok mutlu eden ve görenlerin içini açan fotoğrafı:

????????‍♀️ #☀️day

Kimse kusura bakmasın, Beren Saat yazın en güzel karesini kendisi verdi! 7