Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat biri dizi iki yeni projesinin müjdesini verdi!

Beren Saat biri dizi iki yeni projesinin müjdesini verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının en popüler oyuncularından biri olan Beren Saat, proje seçimindeki titizliğiyle biliniyor. En son Neflix’te yayınlanan Atiye’nin ikinci sezonuyla izlediğimiz güzel oyuncu yeni projesinin müjdesini verdi.

Beren Saat’i tüm Türkiye, Türkiye’nin Yıldızları isimli yarışmada elde ettiği ikincilikle tanıdı. Yarışma sırasında Tomris Giritlioğlu’nun dikkatini çeken güzel oyuncu dizi dünyasına 2004 yılında çekilen Aşkımızda Ölüm Var isimli diziyle attı.

Çok izlenen Aşka Sürgün ve Hatırla Sevgili dizilerinin ardından başrolünde yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisiyle kariyerinin en büyük çıkışını yaptı. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ’la çok iyi partner oldu ve Bihter ile Behlül isimlerini Türk dizi dünyasının unutulmazları arasına yazdırdı. Beren Saat’in Aşk-ı Memnun’dan sonra başrolünde yer aldığı Fatmagül’ün Suçu Ne de büyük ses getirdi.

Beren Saat biri dizi iki yeni projesinin müjdesini verdi! 7

En son Netflix’te iki sezon olarak yayınlanan Atiye dizisiyle izlediğimiz Beren Saat, yılbaşı günü Gain TV’de yayınlanan Orada Rahat mısın? isimli programda Mirgün Cabas’ın konuğu oldu. Programda çok özel açıklamalar yapan Beren Saat, yeni dizi projesinin müjdesini de verdi.

Halen yeni bir dizi projesi üzerine çalıştığını söyleyen Beren Saat, yeni projenin bir dijital kanalda yayınlanacağını belirtti. Yeni diziyle ilgili başka bir bilgi vermeyen Saat, programda bir projesinin daha duyurusunu yaptı.

Buna göre güzel oyuncu müzisyenliğe de adım atıyor. Beren Saat, programda çok yakında bir albüm çıkaracağını da söyledi. Altı şarkının yer alacağı albüm bahar aylarında dinleyiciyle buluşacak. Albümde hem Türkçe hem de İngilizce şarkılar yer alacak.