Ana sayfa Kadın Haberleri Beren Saat, Hülya Avşar ve Tülin Şahin bir kez daha kalpleri kazandı!

Beren Saat, Hülya Avşar ve Tülin Şahin bir kez daha kalpleri kazandı!

tarafından ker_def

Çocuklar için bebek tasarladılar

Beren Saat, Hülya Avşar ve Tülin Şahin gibi isimler, Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV) başlattığı proje kapsamında minikler için bez bebek tasarladı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yeni yıla sayılı günler kala anlamlı bir projeye imza attı. Beren Saat, Hülya Avşar, Çağla Şıkel, Tülin Şahin ve Cemil İpekçi’nin de aralarında bulunduğu ünlü isimler LÖSEV yararına bez bebekler tasarladı. “Lösemili çocuklarımızın tek dileği iyileşmek, gönüllerince oynayabilmek, sevdikleri yiyecekleri yiyebilmek, yürüyebilmek, okula gidebilmek… Bu yılbaşında sevdiklerinizi mutlu ederken, onların bu masum dileklerini de gerçekleştirebilirsiniz” sloganıyla yola çıkan vakıf, bebekleri internet sitesinden satışa sundu.

Fiyatları 55-85 TL

www.lsvdukkan.com sitesinden ve 0 312 436 34 00 numaralı telefondan ulaşarak yapılan satışlardan elde edilecek gelirin tamamı, lösemili ve kanser hastası çocukların ücretsiz tedavisi için kullanılacak. Saat’in tasarladığı bebek 55-65 TL, Şahin’in 65 TL, İpekçi’nin 65-75 TL, Çağla Şıkel’in 65 TL ve Özgür Masur’un bebeği 75-85 TL’den satışa sunuldu.