Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat, kilometrelerce ötedeki Mardin’de ama aklı oğlunda kaldı!

Beren Saat, kilometrelerce ötedeki Mardin’de ama aklı oğlunda kaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Beren Saat, şu sıralar Atiye dizisinin 3. sezon çekimleri için Mardin’de. Oyuncu, bir süre önce gittiği Mardin’de, Netflix için çekilen dizisinin yeni bölümleri için bulunuyor. Atiye dizisinin 3.sezon çekimleri Ağustos’ta başlamış ve Eylül başında da ara verilmişti. Yaklaşık 3 haftalık bir aranın ardından İstanbul’daki bölümlerin tamamlanmasıyla Mardin çekimlerine geçildi.

Mehmet Günsur, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun ile kamera karşısına geçen oyuncu, instagram’dan yaptığı bir paylaşımla dikkatleri çekti. Saat, görüntülü bir telefon konuşması sırasında çektiği fotoğrafı instagram story bölümünden paylaştı.

Beren Saat’in konuştuğu karşısındaki kişinin ekranı sevimli köpeğine çevirdiği o anın fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz. Ünlü oyuncu bu fotoğrafı kalp emojileri ile paylaştı. Beren Saat’in paylaştığı köpeğinin adı Cimcik. Bir süre önce Cimcik’i kötü bir haldeyken sahiplendiklerini anlatmıştı oyuncu.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Golden ve Spitz cinsi iki köpeğinin fotoğrafını paylaşarak bu özel güne dikkat çekmek istemişti oyuncu.

Geçtiğimiz günlerde evinin bahçesinde ve salonunda koşturup duran iki sevimli köpeğinin videosunu instagram sayfasından paylaşarak da onlarla çok mutlu olduğunu aktarmış ve ‘oğlum’ diyerek de iki köpeğini ne kadar sevdiğini göstermişti oyuncu. .

Eşi Kenan Doğulu ile Golden cinsi Patron isimli bir köpekleri vardı ama daha sonra hayatlarına giren Cimcik’in de geldiğinde çok korkmuş bir köpek olduğunu söyleyen Beren Saat, bir süre sonra hızla birbirlerine kenetlendiklerini belirterek “Bazen düşünüyorum ben mi onu kurtarmış oldum, yoksa o mu beni?” yorumunu yapmıştı.

Beren Saat, büyük bir sevgi beslediği köpeklerinden Cimcik’i çok özlemiş olacak ki onunla olan görüntülü görüşmesini de instagram hesabından böyle paylaşmış…

Beren Saat, kilometrelerce ötedeki Mardin'de ama aklı oğlunda kaldı! 7