Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat ünlü senaristin doğum gününü unutmadı!..

Beren Saat ünlü senaristin doğum gününü unutmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Beren Saat’e şöhret kapısını açan yapım 2008-2010 yıllarında Kanal D’de yayınlanan Aşk-ı Memnu adlı dizi oldu.  Oyuncunun Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldığı yapım o kadar büyük ses getirdiki dizinin bugün yayınlanan tekrarları bile izlenme rekorları kırıyor.

Oyuncu Aşk-ı Memnu’dan sonra 2010-2012 yılları arasında Fatmagül’ün Suçu Ne? adlı diziyle izleyiciyle buluştu. Beren Saat’in kariyerinde büyük önem taşıyan bu iki yapımın senaristliğini de ünlü senarist Ece Yörenç yaptı.

Beren Saat Ece Yörenç’e vefasını sosyal medya paylaşımıyla gösterdi. Ünlü oyuncu, 20 Ekim tarihinde 60 yaşına basan Ece Yörenç’in doğum gününü instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Beren Saat ünlü senaristin doğum gününü unutmadı!.. 7

Birlikte fotoğraflarını paylaşan oyuncu ‘Seni çooook seviyorum” notunu düştü. Sosyal medyada çok aktif olmayan oyuncunun paylaşımı hayranlarını mest etti.

Öte yandan oyuncunun yıllar önce Aşk-ı Memnu dizisinde destan yazdığı Kıvanç Tatlıtuğ ile yıllar sonra yeniden partner olduğu yeni filmi de merakla bekleniyor.

Netflix için çekilen, Kod adı ‘Last Call for İstanbul’ un çekimleri geçtiğimiz haftalarda sona erdi. Filmin setinden paylaşılan fotoğraflar bile çok ses getirdi. OGM Pictures imzasını taşıyan, senaryosunu Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık’ın oturduğu film ikilinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.