Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat ve Almila Ada’nın adrenalin yüklü halleri, Nilperi Şahinkaya’nın şıklığı…

Beren Saat ve Almila Ada’nın adrenalin yüklü halleri, Nilperi Şahinkaya’nın şıklığı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon dizilerinin, sinema filmlerinin başarılı, genç üç kadın oyuncusu, instagram paylaşımlarıyla da dikkatleri çekmekte. Bu isimlerden Beren Saat, çok fazla paylaşım yapmasa da oyuncunun yaptığı her paylaşım ise hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İlgiyle takip edilen iki isim daha var, Almila Ada ve Nilperi Şahikaya.

Bu üç kadın oyuncu, hem stilleri, tarzlarıyla, hem oyunculuklarıyla hem de gözlerden uzak hayatlarıyla bilinen isimler. Her ne kadar dizi ve sinema filmlerinde yer alsalar da özel hayatlarını gözden uzak tutmaya çalışıyorlar.

Buna karşın hayranlarını da sosyal medyada habersiz bırakmıyor ve zaman zaman paylaşımlar yapıyorlar. Beren Saat’in son dönemde biraz daha paylaşımlarını arttırdığı görülüyor. Oyuncu son olarak Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinin 3. sezonunu bitirdi.

Önce İstanbul’da başlayan çekimler Mardin’de devam etti ve geçtiğimiz ay sona erdi. Şimdilerde dinlenen oyuncunun aynı zamanda spor da yaptığı görülüyor. Beren Saat, havanın güneşli olduğu İstanbul’da yürüyüşe çıkıp adrenalin depolayanlardan…

Oyuncunun İngilizce olarak “Yürümenin dayanılmaz hafifliği” notunu düştüğü son paylaşımını aşağıda görebilirsiniz…

The unbearable lightness of walking

Beren Saat ve Almila Ada'nın adrenalin yüklü halleri, Nilperi Şahinkaya'nın şıklığı... 9

Günün sportif bir diğer ismi ise Almila Ada oldu. Genç ve başarılı oyuncular arasında yer alan Almila Ada, son olarak erken final yapan Güvercin dizisinde oynadı.

Almila Ada’nın da dizisi biter bitmez kendisini spora verdiği yaptığı paylaşımla görülüyor…

???? @pointestudyo

Beren Saat ve Almila Ada'nın adrenalin yüklü halleri, Nilperi Şahinkaya'nın şıklığı... 10

Nilperi Şahinkaya da dizi talihsizliği yaşayanlardan! Zira onun oynadığı Yeni Hayat dizisi de bir kaç hafta önce 9. bölümüyle ekranlara veda etti. Şahinkaya, şu sıralar bir tiyatro oyununa hazırlanıyor.

Bu arada zaman zaman instagram’dan paylaşımlar da yapan oyuncunun özellikle tarzı çok beğeniliyor. İşte yine farklı tarzını ortaya koyan bir paylaşım…

Beren Saat ve Almila Ada'nın adrenalin yüklü halleri, Nilperi Şahinkaya'nın şıklığı... 11