Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat ve Tuba Büyüküstün, Netflix dizileriyle olay yaratacak!

Beren Saat ve Tuba Büyüküstün, Netflix dizileriyle olay yaratacak!

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Hakan:Muhafız, ingilizce adıyla The Protector bir hayli başarılı oldu.

Dünya genelinde 10 milyon kişi tarafından izlenen dizi, Türkiye’ye özellikle de İstanbul’a olan ilgiyi artırdı.

Bu bilgileri Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’nun köşesinde yer verdiği Netflix’in Türkiye, Ortadoğu ve Afrike İletişim Sorumlusu Artanç Savaş vermekte.

Savaş, Netflix’e olan ilginin de sürekli olarak artış gösterdiğini belirtiyor.

Netflix’in 2019 yılı planı da belli oldu. Beren Saat’in başrolündeki Göbeklitepe dizisinin yanı sıra Karga Seven Pictures’in yapımcılığında Ottoman Rising dizileri bu yılın sonunda yayına girmesi bekleniyor.

Ottoman Rising dizisinde Tuba Büyüküstün’ün rol alacağı açıklanmıştı.

Beren Saat ve Tuba Büyüküstün, Netflix’in dünyaya yayılma gücüyle birlikte ülkemizin turizm alanında daha fazla kişiyi ağırlamasına da katkıda bulunacak.

Hakan: Muhafız dizisinden sonra yabancı tur operatörlerinin Netflix’e İstanbul’a turistik seyahat ortaklığı teklif ettileri ortaya çıktı.

Beren Saat ve Tuba Büyüküstün, Netflix dizileriyle olay yaratacak! 7

Sina Koloğlu, yazısında şöyle diyor: “Bu Netflix için az rastlanan bir olay. Şu sıralar revaçta olan ülke İspanya. Yeni beş dizi daha yaptırdı Netflix. Türkiye, MENA Bölgesi’nde tartışmasız platformun çok önem verdiği ülke. Hem izleyici hem de üretim açısından. Türk dizilerinin özellikle Orta Doğu ve Latin Amerika’daki olağanüstü başarısı Netflix’in de gözünden kaçmıyor. Netflix için İspanya kadar önemli bir üretici ülke olmaya aday, Türkiye…”