Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’in 20’li yaşlar challenge paylaşımını gördünüz mü? İlk keşfedildiği zamanlar!

Beren Saat’in 20’li yaşlar challenge paylaşımını gördünüz mü? İlk keşfedildiği zamanlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medyada ünlü ünsüz bir çok kişinin katıldığı 20’li yaşlar challenge akımı dikkat çeken paylaşımları beraberinde getiriyor. Özellikle ünlü isimlerin yaptıkları paylaşımlarda, arşivden ilginç pozlar, kimi zaman güldüren haller çıkıyor.

Dizilerin, filmlerin ünlü yıldızları, şarkıcılar, tanınmış kişiler, birer birer fotoğraflarını bu akım için sosyal medyada paylaştılar ve paylaşmaya da devam ediyorlar.

Yıllardır ekranda olan, başarılı işlere imza atmış, pek çok hayranı olan isimlerin, yıllar önceki halleri, hayranlarının, takipçilerinin de büyük ilgisini çekiyor.

Bu akıma katılanlardan birisi de ünlü oyuncu Beren Saat oldu. 1984 doğumlu olan oyuncu, 2004 yılında 20 yaşındaydı. Beren Saat, tam da o yaşından iki pozunu paylaştı.

Saat, henüz bu kadar ünlü değildi o yıllarda. Türkiye’nin Yıldızları isimli programda 2. olmuş ve ünlü yapımcı-yönetmen Tomris Giritlioğlu’nun da desteğiyle dizilere adım atmıştı.

Beren Saat'in 20'li yaşlar challenge paylaşımını gördünüz mü? İlk keşfedildiği zamanlar! 9

İlk dizisi ise pek çok kişinin hatırından çıkan 14 bölümlük bir diziydi. Show TV’de yayınlanan dizide Oktay Kaynarca, Ece Uslu, Volkan Severcan, Can Gürzap, Mümtaz Sevinç ile kamera karşısına geçmişti.

İşte Beren Saat, tam da o yıllarda çekilen iki fotoğrafını paylaştı 20’li yaşlar akımı için… Pek çok hayranı fotoğraflara, hala değişmediği ile ilgili yorumlar yapıyor…Aşağıda oyuncunun paylaşımlarını görebilirsiniz…

Beren Saat'in 20'li yaşlar challenge paylaşımını gördünüz mü? İlk keşfedildiği zamanlar! 10

Beren Saat'in 20'li yaşlar challenge paylaşımını gördünüz mü? İlk keşfedildiği zamanlar! 11