Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’in çok beğenilen video çalışması Fransa’da gösterilecek!

Beren Saat’in çok beğenilen video çalışması Fransa’da gösterilecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beren Saat, yakın arkadaşı yönetmen Aykut Cömert ile 2014 yılında Bebek isimli video çalışması yapmıştı. O dönem büyük ilgi gören bu çalışma şimdi de Fransa’da gösterilecek.

Aykut Cömert, “Çok şanslıyım ki bana koşulsuz inanan, her durumda beni destekleyen bir dostum var. Bundan sonra başka hayallere” mesajıyla bebek videosuyla ilgili son gelişmeyi duyurdu.

Bebek çalışması, Paris’te bulunan Louvre müzesinin yakınındaki Carrousel du Louvre yeraltı alışveriş merkezinde 24-26 Mayıs tarihlerinde sergilenecek.

Beren Saat, instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Canım seninle gurur duyuyorum, hadi başka hayallere” diyerek yeni projelerin de kapısını araladı.

Beren Saat, Aykut Cömert’in paylaşımını kendi hesabından da yayınladı.

İşte o paylaşım:

The Doll – Bebek – La Poupée ?? Canim seninle gurur duyuyorum, hadi baska hayallere… / Proud of you baby, let’s fly to our dreams! ❤️ Repost: @aykutcomertcom ?PARIS ? Carrousel du Louvre 24-26 May @artistescontemporainsturquie ?The Doll video artist @aykutcomertcom ? Performance by @berenn_saat | 2014 | HD | 3.54’ | 7+1 Edition | Private Collection | Galeri Siyah Beyaz @siyahbeyazankara ? Cok sansliyim ki bana kosulsuz inanan, her durumda beni destekleyen bir dostum var… Bundan sonra baska hayallere ❤️ @berenn_saat #AykutComert #GallerySiyahBeyaz #BerenSaat #CarrouselduLouvre