Ana sayfa Müzik Beren Saat’ten genç şarkıcı Duygu Soylu’ya büyük destek!

Beren Saat’ten genç şarkıcı Duygu Soylu’ya büyük destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç şarkıcı Duygu Soylu, Kenan Doğulu sahnesinin yetiştirdiği bir isim olarak dikkat çekiyor. İlk albümü Kara elmas ile müzik platformlarında yer alan Duygu Soylu, yapımcılığını Kenan Doğulu’nun üstlendiği albümü ile göz doldurdu.

Beren Saat de Duygu Soylu için instagram hesabından yaptığı paylaşım ile destekte bulundu. Duygu Soylu hakkında düşüncesini de paylaşan Beren Saat, “Çok yetenekli, şahane bir kadın. Müthiş bir albüm yaptı, tadını çıkarın! Canım Duygu, ilk albümün Kara Elmas benzersiz bir kariyerin ilk halkası olsun” diye mesaj yazdı.

Duygu Soylu da instargam hesabından takipçilerine Oldu olacak isimli şarkısının ilk video klibini müjdeledi. Genç şarkıcı, şu mesajı verdi: “Uzun zamandır üzerinde titizlikle gece gündüz çalıştığımız ilk albümüm Kara Elmas’ın ilk video klibi Oldu Olacak’ı nihayet sizlerle buluşturmanın, paylaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Keyifle izlemeniz, dinlemeniz dileğimle… Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler… ”

İşte Oldu Olacak isimli video klip:

Tüm düzenlemelerin Kenan Doğulu’ya ait olduğu dokuz eserin yer aldığı albümde sözleri Duygu Soylu’ya ait olan ‘Oldu Olacak’ ve ‘Kara Kaşık’ şarkılarının yanı sıra Kenan Doğulu’nun imzasını taşıyan ‘Rüzgar Gibi Geçti’, ‘İncilerin Dökülür’, ‘O İş Bende’, ‘Dediydin’, ‘Can Kenarı’ ve ‘Şımart Beni’ parçaları bulunuyor.

Ayrıca albümde yer alan Tuğrul Eylül Cerrahoğlu, Ceylan Ertem, Kenan Doğulu ve Sadettin Dayıoğlu’nun sözlerini birlikte yazdığını ve müziğini Evrencan Gündüz’ün bestelediği ‘Senlensem Ya’ parçası da hit olmaya aday.