Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beren Saat’ten sürpriz mesaj! Kenan Doğulu’ya aşk dolu mesajı, aslında bir veda mı?

Beren Saat’ten sürpriz mesaj! Kenan Doğulu’ya aşk dolu mesajı, aslında bir veda mı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Haftalardır medyada ‘Boşanıyorlar, ayrıldılar, ayrılacaklar’ şeklinde iddialarla gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı.

Beren Saat, tartışmaların hepsine hem yanıt verdi hem de kafaları fena halde yine karıştırmayı başardı!

Klasik bir aşk anlayışının dışında olduklarını ima eden mesajında, Kenan Doğulu’nun doğum gününü kutlayan Beren Saat, sözleriyle net bir durum belirtmese de okuyanları çok şaşırttı.

İlk tanıştıkları zamanları, aşkın ilk kalbine düştüğü anları, yaşadıkları güzel günleri özetleyen Beren Saat, “Ne zaman bosanacaksiniz diyorlar surekli; guvenmek, baglanmak, bagislamak, vazgecmek butun bu agir duygusal sureci hic merak eden yok” diyerek hakkındaki iddialara serzenişte bulundu.

Boşanmanın işin en kolay kısmı olduğunu belirten oyuncu, esas olanın aşk olduğunu vurgulayarak “Bu demode romantizmde ortagim oldugun icin tesekkur ederim. Sen tabi ki yeni sarkilar yazacaksin. Artik icimde ne ofke, ne en ufak bir pismanlik; her damla gozyasima ziyadesiyle degdin. Iyi ki dogdun da, sana asik oldum” sözleriyle mesajını bitirdi.

Beren Saat’in takipçileri, yazdıklarından bir şey anlamadıklarını söylerken bazı takipçilerinin “Veda etmiş asilce, klasik aşk anlayışına kafa atıyor, vazgeçerken bile güzel” şeklinde yorumları da dikkat çekti.

Pek çok takipçisi ayrılık konusunda net bir cümle beklediği Beren Saat’in sözlerinden bir anlam çıkaramasa da ünlü oyuncunun mesajı dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Saat’in mesajının son cümlesinde “Artik icimde ne ofke, ne en ufak bir pismanlik; her damla gozyasima ziyadesiyle degdin” sözleri de büyük dikkat çekti!

Önümüzdeki günlerde magazinin gündemini hayli meşgul edeceği anlaşılan bu mesaj sonrasında, ikilinin durumu da büyük merak konusu olacak gibi görünüyor!

İşte Beren Saat’in o paylaşımı: