Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’ten yılbaşı sürprizi! Cesur kıyafetiyle dikkat çekti

Beren Saat’ten yılbaşı sürprizi! Cesur kıyafetiyle dikkat çekti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimler de yeni yıla girerken pek çok kişi gibi renkli ve keyifli anlarından pozlarını paylaştılar sosyal medya sayfalarından. Türkiye’de Covid 19 salgını nedeniyle alınan 4 günlük karantinada herkes evinde geçirdi yılbaşını. Ünlü isimler de yaşanan zor günlerle birlikte yeni yıla girerken iyi dileklerini, yılbaşı için yaptıkları hazırlıklarla birlikte çekilen fotoğraflarıyla sundular.

Bu isimlerden birisi de ünlü oyuncu Beren Saat idi. Uzun süredir ekranlarda yer almayan oyuncu, son olarak Netflix’in yerli yapımlarından olan ve yabancı ülkelerde The Gift adıyla yayınlanan Atiye dizisinde oynadı.

Oyuncu, Eylül ayında 2. sezonu yayınlanan dizinin 3. sezon çekimlerinden sonra bir süredir dinleniyor. Evinde sevimli dostlarıyla zaman geçiren Beren Saat, bir dönem zorlu bir süreç yaşadığı Kenan Doğulu ile evliliğini ise yoluna oturtmanın keyfini yaşıyor.

Sıkıntılı günlerin ardından daha keyifli pozlarıyla sosyal medyada yer alan oyuncu, yılbaşından da renkli bir kare ile hayranlarına bir sürpriz yaptı.

Beren Saat’in kucağında yavru bir kedi ile verdiği pozla sevenlerine, hayranlarına, takipçilerine iyi yıllar dilediği pozunu aşağıda görebilirsiniz.

Oyuncunun bikini şeklindeki ince askılı ve alt tarafı püsküllü cesur kıyafeti ise dikkat çekti. Saçlarını da toplayan Beren Saat’in dikkat çeken bu paylaşımı,  senenin son pozu olarak yerini aldı sosyal medyada.

Beren Saat'ten yılbaşı sürprizi! Cesur kıyafetiyle dikkat çekti 7