Ana sayfa Güncel Haberler Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler’in ev halinden çok şikayetçi!

Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler’in ev halinden çok şikayetçi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Eser Yenenler’e koronavirüs günlerinde çok iş düşüyor! Eser Yenenler Show programı 2. sezonuyla tv8 ekranlarında yayınlanıyordu.Ancak koronavirüs salgını sonrasında programın stüdyo çekimleri durduruldu. Eser Yenenler de çare olarak evden hazırladığı EYS Ev Yapımı Show ile yotuube kanalı üzerinden hayranlarının karşısına çıktı.

Ünlü oyuncu, youtube kanalında yeni programının ilk bölümünü yayınladı. Bu zorlu günlerde mizahçılara büyük iş düştüğünü anlatan Eser Yenenler, “Şu an stüdyoda değil evimizdeyiz. Hepimiz evimizdeyiz, biliyorsunuz. Türkiye’nin ve dünyanın başından geçen bilim kurgu tadındaki olayı yaşıyoruz. Hepimiz de evimizde kendimizi karantinaya aldık” diye konuştu.

Böyle günlerde mizahın önemli olduğunun altını çizen Eser Yenenler, “Mizaha büyük iş düşüyor. Bizler kendi evimizden, sizlere eğlenceli bir şeyler çekelim dedik. EYS’yi bugün evden yapacağız” diyerek program başladı.

Berfu Yenenler de ev yapımı tadındaki bu şovda yer aldı ve eşine kameramanlık yaptı. Berfu hanım ayrıca eşinin de konuğu oldu. .

Berfu Yenenler, karantina günlerinde ev hayatlarının güzel gittiğini söyledi. Berfu hanım, “Daha ne kadar yatabilirsin şu an keşfediyorum.Sınırlar zorlanıyor, sınırsız gerçekten ya. Dünyada felaket olsa bile yatabiliyorsun” diyerek eşinin uykuyu çok sevdiğini belirtti.

Eser Yenenler de stresli olduğu zamanlarda yattığını anlattı ama Berfu hanım itiraz ederek, “Sen stresli olduğunda da yatıyorsun, açken de yatıyorsun, tokken de yatıyorsun, full yatış yani. Stressizken de çok yapıyorsun” diye konuştu.