Ana sayfa Sosyal Medya Bergen filmi ile ilgili karşı karşıya gelen Mahsun Kırmızıgül ile Özcan Deniz’in tartışmasına son nokta koyuldu!..

Bergen filmi ile ilgili karşı karşıya gelen Mahsun Kırmızıgül ile Özcan Deniz’in tartışmasına son nokta koyuldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın Türk müziğinin güçlü sesi Bergen’e hayat verdiği Bergen filmi ile ilgili tartışmalar bitmiyor.

4 Mart’ta vizyona giren filmde, kocasının yüzüne kezzap attığı ve daha sonra da kurşunlayarak öldürdüğü aynı zamanda ‘acıların kadını’ lakaplı şarkıcı Bergen’in acı dolu hayat hikayesi anlatılıyor.

Yetenekli oyuncu Farah Zeynep Abdullah filmdeki performansıyla izleyici ve eleştirmenlerden tam not aldı. Ancak Bergen filmini izlemeye giden yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül biyografi filmlerinde oyuncuların şarkı söylemesini eleştirerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti.

Özcan Deniz ise Mahsun Kırmızıgül’ün tam tersi bir şekilde düşündüğünü belirterek “İzlediğimiz bir hikaye, konser değil. Beklenilen; hikayenin doğru aktarılması. Oyuncunun kendisi Bergen ya da Müslüm değilse, onları bir oyuncu canlandırıyorsa olması gereken sesin de oyuncuya ait olmasıdır” şeklinde açıklama yapmıştı.

Bergen filmi ile ilgili karşı karşıya gelen Mahsun Kırmızıgül ile Özcan Deniz'in tartışmasına son nokta koyuldu!.. 8

İki ünlü şarkıcıyı yıllar sonra karşı karşıya getiren bu görüş ayrılığına Hürriyet Gazetesi yazarı Orkun Ün son noktayı koydu.

Orkun Ün, Özcan Deniz’i haklı bulduğunu belirten bir yazı kaleme aldı ve şu ifadeleri kullandı; “Özcan Deniz haklı çünkü, ‘filmden sonrası tufan’ gözüyle bakılıyor birçok işe. Stüdyo kısmı oldu bittiye getiriliyor çoğu zaman.

Sonuç olarak da ortaya izlemesi, dinlemesi işkence olan bir iş çıkıyor.Daha önce de yazdım, bu filmde haftalar süren bir stüdyo çalışması yapılmış. Yani Farah stüdyoda defalarca söylemiş şarkıları. Ne çıkmış ortaya? İyi iş…

Bergen filmi ile ilgili karşı karşıya gelen Mahsun Kırmızıgül ile Özcan Deniz'in tartışmasına son nokta koyuldu!.. 9

Mahsun Kırmızıgül açıklamasındaki tek bir satırda haklı. O da “bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun gibi şarkı söyleyemezsiniz” kısmında. Ve diyorum ki Mahsun Bey… Kimse ‘onun gibi söylesin’ demiyor, kimse bunu beklemiyor. Beklentilerin bir tık üzerine çıksın yeter.

Yani uzun zaman sonra ortaya çıkan Mahsun, Özcan karşılaşmasında kazanan Özcan Deniz olmuştur. Bu konunun tartışılacak bir yanı yoktur…