Ana sayfa Dizi Haberleri Bergüzar Korel, Atatürk sevgisini Vatanım Sensin dizisinden unutulmaz sahne ile anlattı!

Bergüzar Korel, Atatürk sevgisini Vatanım Sensin dizisinden unutulmaz sahne ile anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesei.com /Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e duyduğu sevgiyi ve saygıyı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi. Oyuncu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Mart ayında ikinci oğlu Han’ın doğumuyla ikinci kez anne olan Bergüzar Korel, içindeki Atatürk sevgisini gösterdi ve sevginin sebeplerini sıraladı. “Yürüdüğüm yolda sahip olduklarımın hepsi senin sayende Atam” diye mesaj veren Bergüzar Korel, Ulu Öndere bir kez daha teşekkür etti.

Eşi Halit Ergenç ile birlikte rol aldığı Vatanım Sensin dizisinden bir sahneyi de yayınlayan Bergüzar Korel, bir kez daha hayranlarının tüylerini diken diken etti. Dizide,19 Mayıs 1919 günü Atatürk’ün yanındaki arkadaşları ile birlikte Bandırma vapuru ile Samsun’a çıkışı ile ilgili istihbarat raporunu elde eden Albay Cevdet’in unutulmaz sözleri yer alıyor.

İşte Bergüzar Korel’in duygusal mesajı ve Vatanım Sensin dizisinde unutulmaz o sahne:

Şu an;
Bir vatandaş,
Bir birey,
Bir kadın olarak
Yürüdüğüm yolda sahip olduklarımın hepsi senin sayende atam.
Emanetine sahip çıktığımızı ve senin açtığın o aydınlık yolda yürüyecek, yurduna ve bayrağına sonsuz sevgi ve saygıyla bağlı evlatlar yetiştirdiğimizi umarım görüyorsundur.
Vatanperver,
Aydınlık,
Bilgiye,
Bilime,
Eğitime önem veren çocuklar, gençler yetiştirebiliyorsak yine senin sayende,senden öğrendiklerimiz sayesinde.
Bir kez daha teşekkür ediyorum sana.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.