Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bergüzar Korel, kafesindeki hırsızlığı sosyal medyadan böyle ifşa etti!

Bergüzar Korel, kafesindeki hırsızlığı sosyal medyadan böyle ifşa etti!

tarafından zk zk

Cihangirde bir kafe açan Bergüzar Korel, bugün gününü geçirdiği mekanından bir video paylaştı.

Instagram hesabının story bölümünden kafeyi gösteren ve “Buradaki her şeyi kendi ellerimizle yaptık” diyerek annesi Hülya Darcan’ın da emekleri olduğunu belirtti.

Televizyongazetesi/Detay

Korel, kamerayı kafenin tuvalet duvarındaki fotoğraflara çevirdi. Siyah beyaz çekilmiş ve mandallarla iplere tutturulmuş fotoğrafları kendisinin çektiği belirten Korel, bunlardan bazılarının çalındığını belirtti.

Daha sonra bir başka duvarı gösteren Korel, duvardaki tek çerçevenin bırakıldığı ve diğer 3 tanesinin de çalındığını anlattı.

Bergüzar Korel, kafesindeki hırsızlığı sosyal medyadan böyle ifşa etti! 9

Korel, “Arkadaşım ayıp değil mi? Ne geçti elinize?” diyerek hırsızlığı yapanlara seslendi. Korel videoya “Hırsızlıkta yeni boyut!” notunu düştü.

Bergüzar Korel daha sonra kafeden çantasını alıp gitmekte olan bir kadının, masada duran kavanozdaki çiçeği alıp gittiğini görüp güldü ve “Hanımefendi, pardon bu biraz ayıp oldu yalnız” diyerek uyardı.

Bergüzar Korel, kafesindeki hırsızlığı sosyal medyadan böyle ifşa etti! 10

Elindeki çiçeği hemen dönüp bırakan kadın “Şey fotoğraf çekilmek için almıştım” derken suçüstü yapan Bergüzar Korel ise “Anladım evet, iyi günler afiyet olsun” diyerek gülmeye devam etti.

Bu son videoya ‘Kamu Spotu’ notunu ekleyen Korel’in bu olayı bir mizansen olarak kurguladığı düşünüldü.

Bergüzar Korel, “Not Just Coffee” isimli mekanını 2016 yılında açmış ve uzun yıllardır böyle bir hayali olduğunu söylemişti. Kafe hala Cihangir’de hizmet veriyor.

Bergüzar Korel, kafesindeki hırsızlığı sosyal medyadan böyle ifşa etti! 11