Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, meslektaşı ve yakın arkadaşı Beyza Şekerci’ye öyle sözler yazdı ki ağlattı!

Bergüzar Korel, meslektaşı ve yakın arkadaşı Beyza Şekerci’ye öyle sözler yazdı ki ağlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Ekranlara en son Vatanım Sensin dizisiyle ekranlara gelen Bergüzar Korel, şu sıralar instagram hesabını etkin kullanmaya başladı. Oyuncu, daha önce mesafeli durduğu sosyal medyadan şimdilerde takipçileriyle keyifli içeriklerle birlikte, SMA hastası çocuklara ve kadına-hayvana-çocuğa şiddet gibi kimi toplumsal konularda daha etkin bir kullanıcı olarak tavrını ortaya koymakta.

Korel, günlük ev hallerini de çekerken, esprili içeriklerle de hayranlarıyla buluşuyor. Oyuncu, Mart ayında ikinci çocuğu Han’ı dünyaya getirmişti. 10 aylık olan Han ve 10 yaşındaki oğlu Ali ile evde kalmayı tercih ediyor pandemi sürecinde.

Gelen teklifleri de geri çeviren oyuncu, bu sürecin geçmesini beklemeyi daha doğru bulduğunu da belirterek bir süre ekranda olamayacağını da yaptığı bir röportajda dile getirmişti.

Korel’in instagram’dan yaptığı son paylaşımlardan birisi de yakın arkadaşı oyuncu-balerin Beyza Şekerci için oldu. Şekerci’nin doğum gününü duygusal bir mesajla kutlayan oyuncu, kendisi üniversiteye giderken, Beyza Şekerci’nin ortaokula gittiği dönemleri hatırlatarak, o günlerde başlayan ilişkilerini hatırlatarak Şekerci’ye mutlu yıllar diledi.

Yazdığı duygusal mesaj ise Beyza Şekerci’yi çok mutlu ederken duygulandırdı aynı zamanda ve Bergüzar Korel’e “Hayır yok ağlamıyorum” notuyla yanıt verdi.

Korel ve Şekerci’nin bir yaz  tatilinde birlikte çekilen fotoğraflarıyla birlikte o paylaşımı aşağıda görebilirsiniz.

Bergüzar Korel, meslektaşı ve yakın arkadaşı Beyza Şekerci'ye öyle sözler yazdı ki ağlattı! 8

Bergüzar Korel, meslektaşı ve yakın arkadaşı Beyza Şekerci'ye öyle sözler yazdı ki ağlattı! 9