Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti gün sayıyor!

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti gün sayıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyunculukları ve birliktelikleri ile sürekli gündemde olan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftini üçüncü bebeklerinin heyecanı sardı.

2009 yılında nikah masasına oturan oyuncu çiftin, Ali ve Han adlarında iki oğlu var. Bergüzar Korel tekrar anne olmaya hazırlanıyor, Ergenç ailesine bu defa bir kız çocuk katılacak.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti gün sayıyor! 9

Kızlarının adını Leyla koyacaklarını açıklayan çift son derece heyecanlı, adeta gün sayıyorlar. Instagram hesabından sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan Korel, hamileliğinde 30. haftayı geride bıraktığını duyurdu. Halit Ergenç ile birlikte poz veren Bergüzar Korel gönderisine, ‘Yine, yeniden; 30 haftayı devirdik be ortak!’ notunu düştü. Korel’in  ‘Maşallah’ yorumları alan gönderisi kısa sürede binlerce takipçisi tarafından beğenildi.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti gün sayıyor! 10

Öte yandan 27 Ağustos doğumlu Bergüzar Korel’in doğum gününü oyuncunun yakın arkadaşı Beyza Şekerci instagram hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı. Korel ile çekilen fotoğrafını takipçileri ile paylaşan Şekerci fotoğrafa, ‘Tam da bu fotoğraftaki gibi bir biz. Ne zaman aklıma düşse telefonun ucunda biten, kaygımı kendi kaygısı yapıp anında çözüme koşan, herkese, hepimize yetecek gücü olan, kahkahamı da gözyaşımı da yanında en rahat yaşadığım, konservatuvarda Bergüzar ablam, sonrasında canım Bergüzüm oldun. O güzel kalbinin, hep aynı heyecanla coşkuyla attığı çok güzel, özel yaşların olsun. Seni çok seviyorum güzel yüreklim.’ yazdı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti gün sayıyor! 11