Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel’de daha ne marifetler varmış meğer! Beyza Şekerci’yi bir de böyle görün…

Bergüzar Korel’de daha ne marifetler varmış meğer! Beyza Şekerci’yi bir de böyle görün…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, bilindiği gibi ekranlara son olarak Vatanım Sensin dizisiyle gelmişti. Halit Ergenç ile evli olan ve ikinci oğullarını Mart ayında dünyaya getiren oyuncu, yeni sezonda dizilerde yer alır mı bilinmez ama oyuncunun aynı zamanda müzikle uğraştığını da herkes biliyor. Albüm çıkaran ve klip de çeken oyuncunun bir başka yönü daha ortaya çıktı!

Bilindiği gibi Beyza Şekerci ile de yakın arkadaş olan Bergüzar Korel’in instagram’dan yaptığı son paylaşım hem Şekerci’nin çok bilinmeyen bir yönünü hem de Bergüzar Korel’in bir başka uğraşısını ortaya koydu! Korel’in siyah beyaz fotoğraflarını yayınladığı balerin Beyza Şekerci’den başkası değildi!

Oyuncu Engin Hepileri ile evli olan Beyza Şekerci de her ne kadar dizileriyle tanınsa da aslında uzun yıllar konservatuvarda bale eğitimi almış bir isim. Beyza Şekerci’yi bale kıyafetleriyle gören Bergüzar Korel’in takipçileri, ona bir kez daha hayran olurken, Korel’in de iyi bir fotoğrafçı olma yolunda ilerlediği görülmekte.

Bergüzar Korel, fotoğraf çekmeyi ne kadar çok sevdiğini anlatırken, çektiği fotoğraflarla da beğeni aldı takipçilerinden. Beyza Şekerci’nin fotoğraflarını paylaşıp aynı zamanda onun verdiği pozları da öven Bergüzar Korel’e Şekerci de onun fotoğrafçılığını överek “Ahh öyle bir göz, öyle bir ruhu var ki” sözleriyle karşılık vermekte.

Korel, özel günlerde fotoğraf çektirmek isteyenlerin de kendisini çağırabileceği şeklindeki esprili notuyla fotoğrafı yayınlamış…

İşte Bergüzar Korel’in fotoğrafı ve Beyza Şekerci’nin pozu…

Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum..
Bi de karşımda böyle heykel gibi bi varlık olunca değmeyin keyfime.
Güzel kadınlarım emzirme aralarında her türlü İnstagram , özel gün,doğum vb fotoğraflarınız için işbirliğine açığım????
@beyzasekerci daha seninle işim bitmedi????????

Bergüzar Korel'de daha ne marifetler varmış meğer! Beyza Şekerci'yi bir de böyle görün... 7