Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel’in içi içine sığmıyor! Mutlu haberi böyle paylaştı…

Bergüzar Korel’in içi içine sığmıyor! Mutlu haberi böyle paylaştı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, ekranlara son olarak Vatanım Sensin dizisiyle gelmişti. Sonraki sezon dizilerde oynamayı istemeyen ve dinlenmeye geçen oyuncu, geçtiğimiz sene Mayıs ayında ise ‘Kızlar ve Oğlanlar’ isimli bir oyunla tiyatro sahnesine çıkmıştı.

Uzun yıllar sonra yeniden bir oyunda sahne almanın heyecanını yaşayan oyuncu, tek kişilik oyunundaki performansıyla da övgüler almıştı. Her sahneye çıkışında büyük heyecan yaşayan Bergüzar Korel, duygularını da sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyordu.

Tiyatro sahnesinde çok mutlu olan oyuncu, bu dönemde ikinci oğlu Han’a hamile kaldığını öğrenmişti. Aslında doğuma yakın bir süreye kadar sahnede olmayı arzuladı ancak sağlık durumu buna izin vermedi ve böylece oyuna da ara verildi.

Han doğduktan sonra ise Covid 19 olayı patladı tüm dünyada. Dolayısıyla tiyatrolar da kapalıydı. Yaz döneminde ailesiyle tatil yapan oyuncu, geçtiğimiz günlerde ise sevdikleriyle güzel haberi paylaşmıştı. Kapalı alanlarda hala tiyatro oynanamıyor ama açık bir alanda oyunun sergileneceğini duyurdu Bergüzar Korel.

Heyecanını da sosyal medyadan aşağıdaki fotoğrafıyla paylaştı. Korel, bir oyun sonrasında çekilen ve yüzündeki mutluluğun adeta taştığı bu fotoğraf ve aynı zamanda ne kadar heyecanlı olduğu satırlarıyla takipçilerine şunları yazdı:

Sizi böyle selamlamak için sabırsızlanıyorum canım seyirci????
30 Eylül akşamı Saat 21:00’de Küçükçiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sizi bekliyor olacağım..
#kizlarveoglanlar @crafttiyatro

Bergüzar Korel'in içi içine sığmıyor! Mutlu haberi böyle paylaştı... 7