Ana sayfa Kadın Haberleri Bergüzar Korel’in içine ukde olmuştu! Müjdeli haber sonunda geldi!

Bergüzar Korel’in içine ukde olmuştu! Müjdeli haber sonunda geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç ile birlikte 2016-2018 yılları arasında 3 sezon boyunca Vatanım Sensin dizisinde yer aldı. Bu dizi bittikten sonra ise oyuncu farklı bir rotada ilerleme kararı aldı.

Bergüzar Korel, dizilere dönmek yerine sahneye çıkmayı tercih etti, Kızlar ve Oğlanlar isimli oyunla da sahnede seyircisi ile buluştu. Oyuncu, o dönemde böyle bir projede yer aldığı için çok mutlu olduğunu belirtmişti. Sonrasında ise Han isimli oğluna hamile kalan Bergüzar Korel, geçtiğimiz yıl doktor uyarısı nedeniyle sahneye çıkamadı.

Bu durum nedeniyle gösteri takvimini iptal etmek durumunda kalan Bergüzar Korel’in içine de ukde olmuştu. İşte ünlü oyuncunun beklediği o günler çok yakın… Han isimli ikinci oğlunu Mart ayında dünyaya getiren, şu sıralarda ailesi ile birlikte tatil yapan Bergüzar Korel, müjdeyi açıkladı.

Oyuncu, Kızlar ve Oğlanlar isimli oyunu için hazırlıklara başladı. Sahneyi çok özleyen Bergüzar Korel, instagram paylaşımında şöyle yazdı: “Üzerine dökülen ve her defasında prova yaparken içmeyi unuttuğum o çirkin kahveyi bile özledim.”

Bergüzar Korel'in içine ukde olmuştu! Müjdeli haber sonunda geldi! 8

Kızlar ve Oğlanlar oyunu, KüçükÇiftlik Park’ta 30 Eylül Çarşamba günü yeniden sahnelenecek…

“KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu”, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tasarlandı ve yeni sahnesinde farklı tiyatro gruplarının sevilen oyunlarına ev sahipliği yapmaya başlıyor… Bergüzar Korel de oyununu bu mekanda sahneleyecek.

Bergüzar Korel'in içine ukde olmuştu! Müjdeli haber sonunda geldi! 9