Ana sayfa Dizi Haberleri Beril Pozam hayranı olduğu Haluk Bilginer ile Baba dizisinde oynamaktan aşırı mutlu!

Beril Pozam hayranı olduğu Haluk Bilginer ile Baba dizisinde oynamaktan aşırı mutlu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Baba dizisinde Sevil karakterine hayat veren genç oyuncu Beril Pozam, YouTube’da yayınlanan programda Ferit Ömeroğlu’nun konuğu oldu. Canlandırdığı karakterle daha ilk bölümlerde seyircinin gönlünde yer edinen başarılı oyuncu programda oyunculuk ve özel hayatından samimi açıklamalarda bulundu.

İsmini ilk olarak 2019 yılında yayınlanan Afili Aşk isimli dizisindeki Nazmiye karakteriyle duyuran Beril Pozam, geçtiğimiz sezon yayınlanan Ada Masalı dizisiyle büyük çıkış yakaladı. Birbirinden farklı yapımlarda başarılı performanslar ortaya koyan genç oyuncu, Baba dizisinin başrollerinden Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Kadir karakterinin sevdiği ve unutamadığı kadını canlandırıyor.

Duayen oyuncuyla ilk tanıştığında çok heyecanlandığını anlatan Beril Bozam, Haluk Bilginer için “benim ustamdır” ifadelerini kullanarak hissettiklerini şöyle anlattı: “Ben onu yıllardır izlerim. Hiç tanışıklığımız yoktu. Daha önceki işimde de yine büyük oyuncu Demet Akbağ ile rol almıştım. Onda da aynı şeyi hissetmiştim çünkü ikisi benim ustam. Onları izleyerek, onlarla eğlenerek, onlarla düşünerek büyüdüm.”

Beril Pozam hayranı olduğu Haluk Bilginer ile Baba dizisinde oynamaktan aşırı mutlu! 1

“Haluk Bilginer ve Demet Akbağ ile ilk karşılaştığında elim ayağım karışmış, ne yapacağımı şaşırmıştım.” diyen Beril Pozam, hayran olduğu bir kişiyle karşılıklı oynamanın ifade edilemez bir duygu olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Bu kadar hayran olduğun birinin bir de iyi bir insan çıkması o kadar güzel bir şey ki çünkü sıfır hayal kırıklığı. Bazen çok hayransın, tanışıyorsun ve çok kötü davranılıyor. Asla, aşırı kibar, çok komik, seni gerçekten dinliyor, enerjik, mutlu. Çünkü onlar gerçek ustalar. Onlar usta, biz onların çıraklarıyız. Bu çok güzel bir şey. “