Ana sayfa Sosyal Medya Beril Pozam ile Tolga Sarıtaş partnerliği kısa sürdü!

Beril Pozam ile Tolga Sarıtaş partnerliği kısa sürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Genç oyuncu Beril Pozam, 2017 yılında başladığı oyunculuk macerasında etkili dizilerde rol aldı. Afili Aşk isimli projede Nazmiye karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, ardından ise Akrep dizisinde Ayşem olarak göz doldurdu.

Olağan Şüpheliler isimli dijital dizinin yanı sıra Ada Masalı ile geçen sezon güçlü bir çıkış yapan Beril Pozam, 2022 yılında ise adını Baba dizisinin kadrosuna yazdırmayı başardı. Beril Pozam’ın 3 yıl içindeki hızlı kariyer yükselişinde Baba dizisi önemli bir dönemeç oldu.

Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Kadir karakteri ile Beril Pozam’ın canlandırdığı Sevil karakterinin birlikteliği dizi hayranlarını memnun etti.

Kadir ve Sevil çifti sosyal medyada bir hayli öne çıktı ve Beril Pozam için de bu durum daha çok kişi tarafından tanınmasını sağladı… Sevil’in hikayeden ayrılığı ile birlikte Beril Pozam için Baba dizisi geride kalan bir proje oldu.

Beril Pozam ile Tolga Sarıtaş partnerliği kısa sürdü! 7

Genç oyuncu, geçen sezon Ada Masalı ve bu yılın başında da Baba dizisiyle yaptığı güçlü çıkışın meyvelerini topluyor… OGM Pictures’in Netflix için hazırladığı Ah Belinda isimli filmin kadrosuna Beril Pozam da dahil oldu…

Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini yaptığı ve Hakan Bonomo’nun da hikayesini yazdığı Ah Belinda filmi, Neslihan Atagül ile Serkan Çayoğlu’nu buluşturması ile gündeme gelmişti.

Heyecanla beklenen filmin kadrosunda Arzu karakteri ile yerini alan Beril Pozam için yine önemli bir sınav bekliyor. Çünkü Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Sevilay ile Arzu, aynı tiyatro oyununda ana kadroda yer alan ve birbirleri ile rekabet halindeki iki isim olacak.

Hikayede Serkan Çayoğlu’nun canlandırdığı Serkan’ın sevgilisi olan Sevilay, onu Arzu’dan kıskanacak ve Beril Pozam için yeni rolü yine çok konuşulacak.