Ana sayfa Sosyal Medya Berk Cankat’ın farkındalığı çocukluk yıllarına dayanıyor, keşfettikçe daha da olgunlaşıyor!..

Berk Cankat’ın farkındalığı çocukluk yıllarına dayanıyor, keşfettikçe daha da olgunlaşıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  2013 yılında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile birlikte setlere adım atan oyuncu Berk Cankat, 2014-2015 yıllarına damgasını vuran Güzel Köylü isimli dizide Gizem Karaca ile başrolü paylaştı ve kariyerinde sıçrama yaşadı.

Sonraki süreçte de farklı dizilerde farklı rollerle izleyici karşısına çıkan oyuncu aynı zamanda yakışıklılığıyla da adından söz ettiriyor. L’officiel Hommes Türkiye Dergisi’nin yeni sayısı için objektif karşısına geçen oyuncu dergiye çok özel pozlar verdi.

Dergide ünlü oyuncuyla ilgili şu ifadelere yer verildi; “Farkındalığı çocukluk yıllarına uzanıyor. Keşfettikçe daha da olgunlaşıyor. Berk Cankat, yaşamın düşündüren sorularını sakince ve titizlikle analiz ediyor. Sonuca ulaştığında ise hayat denkleminin sağlamasını yapmış oluyor.”

Berk Cankat'ın farkındalığı çocukluk yıllarına dayanıyor, keşfettikçe daha da olgunlaşıyor!.. 9

Dizi piyasasının öne çıkan genç isimlerden olan Berk Cankat, proje seçiminde de ince eleyip sık dokuyor, oldukça seçici davranıyor. Gülizar ve Bir Deli Rüzgar isimli dizilerin ardından 2018 yılından sonra projelerde göremediğimiz oyuncu en son, Gain platformunda 2022 yılında yayınlanan Aslında Özgürsün isimli dijital dizide ‘Koray’ karakterini canlandırdı.

Berk Cankat'ın farkındalığı çocukluk yıllarına dayanıyor, keşfettikçe daha da olgunlaşıyor!.. 10

Oyuncu, şimdilerde Atatürk dizisinin heyecanını yaşıyor. Disney Plus’ın özel projelerinden olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’e özel olarak hazırlanan Atatürk dizisinde Aras Bulut İynemli başrolde bulunuyor. Berk Cankat da dizinin kadrosunda yer alıyor.

Berk Cankat'ın farkındalığı çocukluk yıllarına dayanıyor, keşfettikçe daha da olgunlaşıyor!.. 11

Oyuncu dizide ‘Ali Fuat Paşa’yı canlandıracak.  Berk Cankat’ın canlandıracağı ‘Ali Fuat Cebesoy’ karakteri de Atatürk’ün Hap Okulu yıllarından arkadaşı ve Kurtuluş Savaşı’nın da önemli komutanlarından birisiydi. Milletvekili olarak başladığı siyasi yaşamında Türkiye’nin ilk muhalefet partisi olan Terakkiperver Cumhuriyet Fırkası’nın kurucularından olan Ali Fuat Cebesoy, İzmir Suikastı sanığı olarak İstiklâl Mahkemeleri tarafından da yargılandı.

Önce Aslında Özgürsün sonra da Atatürk dizisi ile uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönen Berk Cankat, böylelikle kendisini özleyen hayranlarını da memnun etti.