Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Erçer iki yıllık dizi özlemini atv’de bitiriyor!

Berk Erçer iki yıllık dizi özlemini atv’de bitiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Erçer hayranları uzun süredir oyuncuyu ekranda göremiyor.2008 yılından bu yana ekranlarda olmaya devam eden Berk Erçer, yeni bir proje ile yeniden setlere dönüş yapacak.

Yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi de atv ekranında yayınlanacak olan Destan dizisi… Bir süredir oyuncuların çeşitli eğitimler aldığı ve ön çekimlerin yapıldığı dizide büyük bir hareketlilik var.

Dizi ekibi önümüzdeki günlerde sete çıkarak çekimlere başlayacak. Ekim ayında da Destan dizisinin atv ekranında yayına başlama ihtimali bulunuyor. Bozdağ Film imzalı yeni dizi projesindeki Saltun karakterini de Berk Erçer canlandıracak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre 2 yıldır ekranda olmayan ünlü oyuncu, yeni sezonda Destan dizisiyle birlikte sürpriz yapacak.

Berk Erçer iki yıllık dizi özlemini atv'de bitiriyor! 7

Berk Erçer, bugüne kadar farklı dizilerde başarılı rollerde yer aldı. Kurt Seyit ve Şura dizisindeki Misa karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Medcezir’de ise Sinan olarak kısa süre yer almıştı.

Bedel ve Gülizar dizilerinin ardından en son Mehmetçik Kutül Amare’de yer alan Berk Erçer, 2 yıllık aradan sonra yeniden hayranları ile buluşacak.

Edip Tepeli ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh üstlendi.

Dizide; Selim Bayraktar, Filiz Ahmet, Kaan Çakır ve Buse Meral gibi önemli isimler yer alıyor.