Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay, 2 yılda ne hale gelmiş? Herkesi şaşkına çevirdi!

Berk Oktay, 2 yılda ne hale gelmiş? Herkesi şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox Tv’de yayınlanan Savaşçı dizisiyle ekranlara gelen Berk Oktay, yaptığı bir instagram paylaşımı ile çok konuşulmakta. Oyuncu, iki yılda yaşadığı değişimi iki ayrı fotoğrafla gözler önüne serdi. Savaşçı dizisinde üniformalar içinde izlediğimiz Oktay’ın tatilde verdiği pozlar arasındaki fark hayli şaşırtıcı!

Oyuncu önce 2018 yılında denizden çıkarken mayo ile çekilen bir resmini paylaştı. Berk Oktay’ın o dönem daha iri olduğu ve baklavalı kaslara henüz sahip olmadığı görülmekte. Hatta hafif göbeğinde yağlanma olduğu da fotoğraftan anlaşılıyor.

Aradan çok değil iki sene geçmiş ama Berk Oktay, azimli çalışması, spor ve diyet sayesinde hem kilo verip fit olmayı ve hem de kas yapmayı çözmüş. Oyuncunun kırmızı mayolu son hali ise hakikaten büyük bir değişim gösterdiğinin ispatı. Karın kasları hemen ön plana çıkmakta.

Tabii bu arada göğsündeki kıllar da dikkat çekti. Zira daha önce doğal halinde olan oyuncunun kas yaptıktan sonra muhtemelen baklavaları daha iyi görünsün diye tüylerini kestiği de anlaşılıyor.

İşte o iki fotoğraf…

2020-2018… İstemek ve inanmak herşeydir.. #aslapesetme #nevergiveup

Berk Oktay, 2 yılda ne hale gelmiş? Herkesi şaşkına çevirdi! 8

Berk Oktay, 2 yılda ne hale gelmiş? Herkesi şaşkına çevirdi! 9